Home » » Προεδρική υποκρισία.

Προεδρική υποκρισία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 | 7:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η 17η Μαΐου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, της Αμφιφοβίας και της Τρανσφοβίας. Κατά του φασισμού θα λέγαμε, αφού ο φασισμός κυνηγά τις μειονότητες κάθε είδους.

Ομοφυλόφιλοι υπέφεραν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μαζί με Ρομά, Εβραίους, ομήρους κατακτημένων χωρών, αιχμαλώτους και φυσικά Κομμουνιστές κι άλλους πολιτικούς κρατουμένους. Τα θυμίζουμε αυτά, γιατί κάποια μας κοροϊδεύει κατάμουτρα.

Η Πρόεδρος της Γερμανικής αποικίας, αυτή που τη μια φωτογραφίζεται με πρόσφυγες και την άλλη με φράκτες κατά των προσφύγων, φωτογραφίστηκε σήμερα με την Επιτροπή Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.

Θα περίμενα τουλάχιστο ένα μέλος της Επιτροπής να επισημάνει στην Πρόεδρο την υποκρισία της. Γιατί η φωτογράφηση έγινε καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους και αυτό είναι μεγάλη ντροπή για την Πρόεδρο.

Όταν γίνεται σήμερα προσπάθεια από την πολιτική ηγεσία να ξεπλυθεί ο φασισμός, δεν είναι δυνατόν να έχουμε ανθρώπινα δικαιώματα και Ισότητα, που είναι η βάση για την καταπολέμηση της ομοφοβίας.

Και οι ναζί φωτογραφίζονταν με αιχμαλώτους Σοβιετικούς στρατιώτες για λόγους προπαγάνδας, ενώ ξέρουμε όλοι τα εγκλήματα που έκαναν.

Δεν κατηγορώ την Επιτροπή που προφανώς πήγε να πει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, όμως εδώ έχουμε κοροϊδία από τη μεριά της Προέδρου.

Η επόμενη φωτογραφία τι θα δείχνει; Έναν άστεγο ίσως που έχασε το σπίτι του εξ αιτίας και των Προεδρικών Διαταγμάτων που υπογράφει, τον οποίο θα περιφέρει ως τρόπαιο; Αυτό που κάνει είναι αισχρό! Νομίζει πως μας κοροϊδεύει.

Οι φράχτες που υψώνουν οι φασίστες και στους όποιους φωτογραφίζεται χωρίς καμία ντροπή η αδίστακτη του Προεδρικού, αφορούν όλους. Και βέβαια τους gay, οι οποίοι τον 21ο αιώνα στη χώρα μας δολοφονούνται άγρια, όπως έγινε με την περίπτωση του Ζακ Κωστόπουλου.

Τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ πρέπει να διεκδικηθούν συνολικά μαζί με τα εργασιακά δικαιώματα, των προσφύγων, των γυναικών κλπ. Και βέβαια πρέπει να τσακιστεί ο φασισμός που είναι εχθρός όλων.

Είναι πραγματικά τρομερή η προσπάθεια εκφασισμού της κοινωνίας, όπου τα ακροδεξιά παλιοτόμαρα και οι ομοφοβικοί Ταλιμπάν ξιφουλκούν εναντίον των ΛΟΑΚΤΙ+. Δεν επιτίθενται όμως μόνο σε αυτούς επιτίθενται στην Ελευθερία στην ίδια την Ανθρώπινη Φύση. Ναι είναι φυσιολογικό κάποιος να είναι ομοφυλόφιλος ή αμφιφυλόφιλος, όσο είναι κάποιος άλλος ετερόφυλος. Το αφύσικο είναι να είναι κανείς μισάνθρωπος, φασίστας εγκληματίας.

Μετά τη φωτογράφιση των ΛΟΑΤΚΙ+ έχει σειρά το παπαδαριό έτσι Προεδράρα; Με όλους, και με το θύμα και με θύτη. Ε αι σιχτίρ κι εσύ κι οι πόζες σου!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger