Home » , » Η πολεμική μηχανή του Ισραήλ μακελεύει τον Παλαιστινιακό λαό (Βίντεο)

Η πολεμική μηχανή του Ισραήλ μακελεύει τον Παλαιστινιακό λαό (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 | 3:40 π.μ.


"Το Ισραήλ, ο καλύτερος Φίλος της Ελλάδος, δέχεται επίθεση στον άμαχο πληθυσμό του και ναι έχει δικαίωμα να αμυνθεί. Η Ελλάδα είναι μαζί του διότι τον αληθινό σου φίλο τον ξεχωρίζεις στα δύσκολα!".

 Άδωνης Γεωργιάδης

Σφίγγεται η καρδιά σου παρακολουθώντας τα βίντεο -παραθέτουμε στην συνέχεια ένα απ' αυτά- και τις φωτογραφίες που αναρτούν χρήστες του twitter για τα φρικιαστικά εγκλήματα πολέμου που διαπράττει το κράτος - τρομοκράτης, σε βάρος του μαρτυρικού Παλαιστινιακού λαού.

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα που αναφέρουν για τον συνεχή βομβαρδισμό αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας από στεριά και αέρα. 
Και η "πολιτισμένη" δύση παρακολουθεί αδιάφορη ένα απίστευτο μακέλεμα λαού να γίνεται μπροστά στα μάτια της στο οποίο βασικό εγκληματικό ρόλο διαδραματίζουν πιλότοι που εκπαιδεύτηκαν και στο ελληνικό έδαφος. 
  
Η πληροφόρηση που έχουμε είναι με το σταγονόμετρο. Ενα λακωνικό tweet στις 12:22 π.μ. από τις Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις αναφέρει: "τα αεροσκάφη και τα επίγεια στρατεύματα επιτίθενται στη Λωρίδα της Γάζας" 

Σύμφωνα, δε, με τηλεγράφημα από το Associated Press: "Κόκκινες φλόγες φώτισαν τον ουρανό, ενώ οι εκκωφαντικές εκρήξεις από τα περίχωρα της πόλης της Γάζας ξύπνησαν τον πληθυσμό. Οι εκρήξεις ήταν τόσο έντονες που οι φωνές των ανθρώπων μέσα στην πόλη, μπορούσαν να ακουστούν  αρκετά χιλιόμετρα μακριά".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger