Home » , , » Το πε το πε ο παπαγάλος - Αναμένοντας στον επόμενο τόνο από Κοραή - Πορτοσάλτε να μας πουν: "Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες" (Βίντεο)

Το πε το πε ο παπαγάλος - Αναμένοντας στον επόμενο τόνο από Κοραή - Πορτοσάλτε να μας πουν: "Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 | 10:56 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το βίντεο που αναρτούμε έχει τίτλο Στον επόμενο τόνο αναμένουμε Κοραή και Πορτοσάλτε να μας πουν: ¨Τί ψηφίσατε ρε μαλάκες"!
Για την κυρία που ασκεί δημοσιογραφία "γυμνοσαλιγκαρισμού" περιττεύει να γράφουμε κάτι περισσότερο. 

Πάμε στην αδυναμία μου

«Το 'πε, το 'πε ο παπαγάλος, ότι έρχεται ο άλλος.
Ότι έρχεται ο άλλος, Το 'πε, το 'πε ο παπαγάλος».

Ο «άλλος» είναι ο προηγούμενος καταλληλότερος.

Άρη, λένε πως θα κάνουν υπόθετα για τον κορονοϊό, οπότε δεν θα πεταχτούν τα εμβόλια της Astra Zeneka, θα τοποθετηθούν εκεί ακριβώς που πρέπει: Σε δεξιά οπίσθια. Να είναι όμως ανάλογα σε μέγεθος με τις μάσκες γίγας που έδωσαν στα σχολεία, ώστε να το ευχαριστηθείτε.

Φαίνεται πως το πρώτο εμβόλιο – υπόθετο το έκανε ο Άρης και σκούζει! «Ότι θα ερχόταν η κυβέρνηση να δικαιώσει τον Τσίπρα που μιλούσε για ξεστοκάρισμα». Πονάς Άρη μου; «- Πονάν ορέ τα παλληκάρια»; Κανονικά έπρεπε ήδη να τους τσιμπήσει εισαγγελέας.

Μέχρι κι ο παπαγάλος παραδέχεται το μπάχαλο. Τώρα εγώ τι να πω; Να πω «τα λέγαμε»; Πως έπρεπε να πουν στον κόσμο το αυτονόητο; «Συνεννοηθείτε με τον ιατρό σας»; Αυτά γίνονται όταν πάνε κάποιοι άσχετοι και αδίστακτοι να το παίξουν σωτήρες. Ένα απίστευτο αλαλούμ ένα τρομερό μπάχαλο. Συν ότι κάποιοι συνάνθρωποι μας πλήρωσαν ακριβά την επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ.

«Κάτω από τις παρούσες συνθήκες πώς η επιτροπή είπε ότι οι ηλικίες 30 με 40 θα κάνουν μόνο AstraZeneca;». Έλα ντε Αρούλη. Να θυμηθούμε όμως και τι έλεγες εσύ; Όταν χώρες όπως η Δανία έλεγε «μην το κάνετε»; «Να το πετάξουμε»; Ναι ρε Άρη. Κι εγώ όταν χαλά κάτι το πετάω. Χαλάει το γιαούρτι πχ; Βρίσκω ένα κηφήνα σαν εσένα και το πετάω.

«Ήταν η χειρότερη διαχείριση για τους πολίτες» είπε ο Πορτοσαλτε. Ένα γκάλοπ στο βόθρο του Αφραγκούζου που έλεγε πως «οι πολίτες είναι 60% - 70% ενθουσιασμένοι» το έχεις ακουστά; Τι, δεν είναι ευχαριστημένοι; Χεσμένοι είναι; Από τη χαρά τους θα είναι. Έρχονται μαζικές μηνύσεις. Γιατί εκείνος που έπαθε, δε θα το αφήσει έτσι. Και μην νομίσουν πως θα τους σώσει το ακαταδίωκτο.

Φυσικά θα υπάρξει τείχος ανοσίας. Όταν βγουν σωστά εμβόλια. Είμαστε άλλωστε στο τέλος. Αν δεν υπάρξει μια νέα μετάλλαξη, στις περισσότερες τουλάχιστο χώρες ο ιός θα προσβάλει ολοένα και λιγότερους ανθρώπους.

Βέβαια το δικό μας τριμπούρδελο κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Έχουν όμως να δώσουν πολλές εξηγήσεις κάποιοι. Κι όχι μόνο για τα εμβόλια. Για τους 12.500 νεκρούς, την υποβάθμιση του ΕΣΥ, την νέα χρεοκοπία, ένα σωρό εγκλήματα της δικτατορίας. Πολλές οι πίτσες Άρη. Θα τις φάτε όλες.

Κάντε τώρα γκάλοπ όχι για μας, για τον Άρη, να ηρεμήσει. Να νομίσει πως τρώμε κουτόχορτο. Στο μεταξύ γαλάζιο στέλεχος είπε πει πως έπαθε νίλα από το εμβόλιο. Του είπαν από τη ΝΔ να βγάλει το σκασμό. Με αυτόν έπιασε δεν βλέπω όμως να πιάνει με όλους. Πολλοί είναι πυρ και μανία.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger