Home » , » Κάτι που λησμονεί ο Χρυσοχουντίδης

Κάτι που λησμονεί ο Χρυσοχουντίδης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 | 10:06 μ.μ.


 
Εμείς πάντα είμαστε επιφυλακτικοί με τις δημοσκοπήσεις οπότε δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα αποτελέσματά τους. Οτι ζουν ανάμεσα μας αρκετοί "προβληματικοί" είναι αναμφίβολο. Τώρα αν αυτοί που ασπάζονται "ψεκασμένες" θεωρίες και αρνούνται να εμβολιαστούν αποτελούν το 12% του ελληνικού λαού όπως μας αναφέρει μια δημοσκοπική έρευνα είναι συζητήσιμο. (Η ίδια δημοσκόπηση αναφέρει ότι το 73% αυτών των ατόμων αποτελείται από ψηφοφόρους της Ν.Δ., και πολιτικών μορφωμάτων δεξιότερα αυτής, το 20% από Συριζαίους και το υπόλοιπο 7% από πολίτες που επιλέγουν την αποχή και διάφορα άλλα πολιτικά μορφώματα).

Σε κάθε περίπτωση το όποιο ποσοστό πολιτών συνειδητά επιλέγει να μην εμβολιαστεί μπορεί να είναι μικρό αλλά δεν είναι καθόλου αμελητέο. 

Η είδηση που κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα ενημερωτικά σάιτ -εδώ από το "Ποντίκι" αναφέρει: Ενώ τα κρούσματα καθημερινά καταγράφουν άνοδο, ενώ η μετάλλαξη Δέλτα σαρώνει στους νέους, ενώ άνθρωποι πεθαίνουν στις εντατικές, κάποιοι συνεχίζουν να επιμένουν όχι μόνο να αρνούνται την επιστημονική άποψη και να μην κάνουν εμβόλια γιατί θα αλλοιωθεί το DNA τους ή θα τους βάλουν τσιπάκια, αλλά βγαίνουν στους δρόμους ο ένας δίπλα στον άλλον χωρίς κανένα μέτρο προστασίας ή μάσκα.



Την ίδια ώρα και στη Θεσσαλονίκη βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για το πιστοποιητικό εμβολιασμού. «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον Covid – 19» έγραφαν τα πανό και υπογραφή «Ιερός Λοχος 2012». Τα συνθήματα και στη Θεσσαλονίκη πολλά αλλά και εμπλουτισμένα με μπόλικη «Μακεδονία» ενώ τα συνθήματα που ακούγονται είναι κατά του κορονοϊού, των εμβολιασμών και των περιοριστικών μέτρων και υπέρ της Μακεδονίας και της πατρίδας.

Και εδώ υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα που μας αφορά όλους. Το αστικό κράτος έστελνε την ένστολη αλητεία του να ξυλοκοπεί νεολαίους στις πλατείες και να κόβει 300 ευρώ πρόστιμα σε φτωχούς ανθρώπους υποτίθεται στην προσπάθεια του για να περιορίσει την διασπορά της πανδημίας. Την στιγμή, λοιπόν που τα στοιχεία δείχνουν κορύφωσή της η κυβέρνηση παθητικά παρακολουθεί να δημιουργούνται καινούργιες υγειονομικές βόμβες. Κι αυτό με την επίκληση κάποιων σαλταρισμένων να "μην αλλοιωθεί το DNA" τους.

Εξυπακούεται ότι εμείς σε καμιά περίπτωση δεν ζητάμε να εφαρμόζονται οι αστικοί νόμοι τους. Εχουμε όμως μια απορία Ο πολιτικός επικεφαλής των μπάτσων ο οποίος διέταζε τους υφιστάμενους του να κυνηγάνε νέα παιδιά σε πάρκα και πλατείες για να μην συχνωτίζονται και συμβάλλουν στην διάδοση του κορονοϊού, όπως επικαλούταν τώρα που βλέπει παπάδες και ανεγκέφαλους να γράφουν κάτω απ' τα ράσα τους και στα μέζεα τους τις εντολές του έχει να πει τίποτα;

(Να θυμίσουμε ότι o Χρυσοχοϊδης έχει δώσει εντολές να ασκείται ποινική δίωξη σε όσους "προτρέπουν τους πολίτες με θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον κορονοϊό, να αγνοήσουν τα μέτρα της κυβέρνησης που εφαρμόζονται για την προστασία των πολιτών από την Covid-19". Ή μήπως η επίκληση ότι τo εμβόλιο αλλάζει το DNA δεν εμπίπτει στις θεωρίες συνομωσίας)  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger