Home » , , » Απίστευτο και όμως αληθινό. Το "επιτελικό κράτος" πληρώνει, κάθε χρόνο, τριπλάσια χρήματα για τους "ενσωματωμένους" δημοσιογράφους του, απ' ότι για έργα αντιπυρικής θωράκισης

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το "επιτελικό κράτος" πληρώνει, κάθε χρόνο, τριπλάσια χρήματα για τους "ενσωματωμένους" δημοσιογράφους του, απ' ότι για έργα αντιπυρικής θωράκισης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 | 2:57 π.μ.


Δεν έχει νόημα να μεταφέρουμε τι μεταδίδουν τώρα τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ για την πύρινη λαίλαπα που σπέρνει την καταστροφή σε πολλά μέρη της Ελλάδας, αφού τα δεδομένα αλλάζουν προς το δραματικότερο από στιγμή σε στιγμή.

Εχει όμως την αξία του να παραθέσουμε κάποια "ψυχρά" νούμερα, τα οποία έχουν ιδιαίτερη σημασία και τα όσα παρακολουθούμε θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε και αναμενόμενα.. 

Σε πρόσφατη ανάρτηση μεταξύ άλλων τονίζαμε: Ενώ εντός του 2020 "το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας υλοποιεί ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με προϋπολογισμό που ξεπερνά συνολικά τα (31.000.000) ευρώ", έστειλε με κυβερνητική απόφαση στην ανεργία 5.000 εποχικούς δασοπυροσβέστες. 

Τώρα στην ίδια κατεύθυνση θα συμπληρώσουμε και κάτι άλλο. Το πιστεύεται ότι το επιτελικό κράτος πληρώνει κάθε χρόνο -με δικά μας φυσικά λεφτά- τα τριπλάσια χρήματα για να συντηρεί ένα θηριώδη προπαγανδιστικό μηχανισμό, απ' όσα διαθέτει για έργα αντιπυρικής θωράκισης; Κι' όμως αυτό που θα έπρεπε να θεωρείτε τρελό είναι ένα γεγονός.

Αναφέραμε σε περασμένη ανάρτησή μας: "Τα νούμερα ζαλίζουν, αφού με ένα πρόχειρο υπολογισμό το επιτελικό κράτος του Κυρ. Μητσοτάκη μόνο για τους δημοσιογράφους που απασχολεί θα πρέπει να πληρώνει 4.500.000 ευρώ κατ' έτος! Προσθέστε και την κρατική διαφήμιση στα «δικά μας» κανάλια, στις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες, συν τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ που χάνονται ή κουρεύονται στο δρόμο και καθίστε αναπαυτικά να απολαύσετε το .. έργο. Είπαμε η «ενημέρωση» κοστίζει ακριβά, ειδικά αν την θέλεις ελεγχόμενη".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Αυγούστου 2021 στις 4:03 μ.μ.

Αντι να δωσετε τα συγχαρητηρια στον αξιο Μοζες και το τσιρκο του, πετατε στον αερα νουμερα. Γιατι δεν λετε ποσα κεφαλαια γλυτωνει η χωρα και οι φορολογουμενοι απο εργα προφυλαξης των δασων, απο μισθους προσωπικου δασοπυροσβεσης, απο την αγορα καταλληλου και σε επαρκεια υλικου οπως οχηματα και ιπταμενα μεσα...Οταν οι φωτιες καψουν τα παντα, ετσι κι αλλιως δεν θα τα χρειαζομαστε. Κουφαλα Κουλη, "ολα εν σοφια εποιησας"

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger