Home » , » Απολαυστικό κράξιμο στον κυβερνητικό εκπρόσωπο από χρήστες του twitter

Απολαυστικό κράξιμο στον κυβερνητικό εκπρόσωπο από χρήστες του twitter

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 | 5:53 π.μ.

Είναι αλήθεια ότι το εξουσιαστικό αφιόνι  δεν είναι δύσκολο να σε μεταφέρει σε ένα τοπίο όπως αυτό που παρουσιάζουν οι κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις

Είναι γεγονός ότι κατόρθωσε σε ένα βαθμό στα δυο χρόνια της διακυβερνησής της η Ν.Δ. μεθοδευμένα, με επιτελικό σχέδιο και δαπανώντας εκατομμύρια ευρώ από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού στήνοντας ένα γιγάντιο προπαγανδιστικό μηχανισμό κατόρθωσε προσωρινά να  συντηρητικοποιήση την ελληνική κοινωνία. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και την θανατηφόρα πανδημία με αποτέλεσμα η λεγόμενη μαζική συνείδηση να πάει ένα κλικ δεξιά. Αυτή όμως ήταν μια εύθραυστη κατάσταση και όποιος/α έχει κοινωνική γείωση, αντιλαμβάνεται ότι σήμερα η κατάσταση έχει πάρει τροπή αναστροφής.

Φυσικά και δεν θεωρούμε το διαδίκτυο μια μικρογραφία της κοινωνίας. (Μακάρι να ήταν). Οι τοποθετήσεις όμως των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας δίνουν έστω και μια θολή εικόνα ότι "τίποτα δεν είναι ίδιο με χθες".

Η "υποδοχή" που είχε από την συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών ένα προκλητικό πόστ του υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου (άλλη "καμμένη" περίπτωση κι αυτός. Οπως και η προκάτοχος του Πελώνη υποτιμούσε και μιλούσε υποτιμητικά για την Ν.Δ., στο παρελθόν  ενώ τώρα της κάνει την αγιογραφία).

Δεν υπάρχει λόγος να γράψουμε περισσότερα απλώς σας παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό δείγμα από τα σχόλια που ακολούθησαν το twitt του κυβερνητικού εκπροσώπου.












Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger