Home » , , » Ομολογία Πέτσα για τις στημένες δημοσκοπήσεις

Ομολογία Πέτσα για τις στημένες δημοσκοπήσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 | 7:33 μ.μ.

Δεν στάθηκε δυνατόν να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία που μας έστειλε φίλη αναγνώστρια και καθημερινή επιστολογράφος μας, ότι μετά την έκταση που πήρε η εν  ρύμη του λόγου του, παραδοχή του  Στ. Πέτσα, ότι το κυβερνητικό κόμμα, εξ' αιτίας της πολιτικής του, έχει απωλέσει μεγάλο τμήμα της εκλογικής του βάσης, δημιουργήθηκε φλέγον θέμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μετά απ' αυτή την εξέλιξη από την ηγετική ομάδα του κυβερνητικού κόμματος επέβαλλαν στον αν. υπουργός Εσωτερικών να προσπαθήσει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και με νέο twit του μιλάει για "διαστρέβλωση" των απόψεων του και τα γνωστά που ακούγονται σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Οποιος φυσικά παρακολουθήσει το βίντεο με την τοποθέτηση του κ. Πέτσα, αντιλαμβάνεται ότι τα όσα είπε αναπαράχθηκαν με ακρίβεια, από όλα τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ.

Για μας όμως δεν είναι αυτό το θέμα. Το κυβερνητικό αυτό στέλεχος έκανε ένα απίστευτο "κάρφωμα", που απ' όλα τα ΜΜΕ, πέρασε εντελώς απαρατήρητο. 
Ως γνωστόν πέρα απ' τους πολιτικούς ηγέτες έχουμε και τους "λειτουργούς της ενημέρωσης" που μας αξίζουν. Και εννοούμε ότι ο Στ. Πέτσας άφησε έκθετες όλες τις δημοσκοπικές εταιρείες. Χωρίς να το καταλάβει, δεν φημίζεται δα για την ευφυία του, μας είπε ότι όλα τα γκάλοπ που παρουσιάζονται είναι στημένα. 
Δεν απαιτείτε ιδιαίτερη αντίληψη για να το καταλάβει κανείς αυτό. Οταν δηλώνει ότι η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει εκλογές το 2022, επειδή οι πολίτες θα θελήσουν να την τιμωρήσουν και την ίδια στιγμή παρουσιάζονται δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Ν.Δ να προηγείται με 10 και 12 ποσοστιαίες μονάδες....  ιι χρείαν έχομεν μαρτύρων.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger