Home » , » Δεν κολλάει η ομοφυλοφιλία, βλάκα με περικεφαλαία!

Δεν κολλάει η ομοφυλοφιλία, βλάκα με περικεφαλαία!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 | 6:46 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

«Η ομοφοβία είναι ανοησία
Τέλος τώρα στη λογοκρισία».

«Ο Έλληνας προτιμάει να του πηδάνε οι παπάδες τα παιδιά πάρα να βλέπει gay φιλιά στην τηλεόραση».

Όχι όλοι. Τα γαλάζια γίδια.

Λύσαμε όλα τα προβλήματα κι ασχολούμαστε με την ΕΡΤ. Που τι έδειξε; Δυο άντρες να φιλιούνται. Η ΕΡΤ μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά, αλλά όχι για ένα φιλί.

Πολιτικοί ήταν; Γιατί αυτοί αγκαλιάζονται και φιλιούνται συνέχεια. Στο Μπουμπούκο μάλιστα του έβαλε χέρι ένας Σαουδάραβας, κι ο Άδωνης δεν είπε κουβέντα. Τον χούφτωσε, δεν τον είπε κομμουνιστή, να παρεξηγηθεί το φασιστόμουτρο.

Έβγαλαν αφρούς οι ομοφοβικοί. Βρε σεις, ομοφοβικοί «άντρακλες», αν έδειχνε δυο γυναίκες να φιλιούνται ερωτικά, θα κάνατε έτσι, ή θα το γράφατε στη συλλογή από τσόντες που έχετε; Κι όμως, σεξιστές, είτε φιλιούνται δυο άντρες, είτε δυο γυναίκες μεταξύ τους, είναι gay το φιλί. Αλλά στις γυναίκες γουστάρετε έτσι;

«Δε θέλω να το βλέπουν τα παιδιά μου»! Σώπα ρε! Να ανοίξουμε τώρα συζήτηση τι βλέπουν τα παιδιά; Πόση βία πχ βλέπουν; Λένε την απίστευτη ανοησία πως τάχα θα επηρεαστούν τα παιδιά.

Κι εγώ θυμάμαι κάτι παλιότερες εποχές, που οι ετερόφυλοι γονείς βασάνιζαν ποικιλοτρόπως το παιδί που ο προσανατολισμός ήταν ομοφυλόφιλος. Το μόνο που κατάφερναν ήταν να το κάνουν να φοβάται, να είναι δυστυχισμένο, να υποκρίνεται.

Όπως οι συνάνθρωποί μας με ομοφυλόφιλο προσανατολισμό παρέμειναν ομοφυλόφιλοι και μάλιστα μέσα σε ένα απίστευτα καταπιεστικό περιβάλλον, έτσι τα παιδιά που έχουν ετερόφυλο προσανατολισμό, θα μείνουν ετερόφυλα, ότι και να δουν. Κάτι τύποι που το παίζουν πολύ άντρες, μπορεί να ερεθίζονται από αυτά και να μη το παραδέχονται.

Αυτό που άλλαξε στην εποχή μας δεν είναι πως αυξήθηκαν οι gay, αυξήθηκε η ανεκτικότητα, ο κόσμος προόδευσε, οπότε όλο και λιγότεροι κρύβονται ή ταλαιπωρούνται. Είναι ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός.

Βέβαια υπάρχουν και οι φασίστες, οι οπαδοί του Μεσαίωνα. Αφού όμως ομοφυλόφιλοι ήταν και ναζί, γιατί τους πειράζει; Γιατί πρόκειται περί εξουσίας. Θέλουν να μας ελέγχουν. Ελέγχοντας το σεξ, ελέγχουν τα πάντα. Γιατί αυτό το ένστικτο, ορμή, συναίσθημα, πείτε το όπως θέλετε, είναι το ισχυρότερο.

Το ίδιο κάνουν οι παπάδες. Δεν είναι αμαρτία η ομοφυλοφιλία, είναι φυσικός προσανατολισμός. Όπως η ετεροφυλία. Αμαρτία είναι να λοιδορούνται και να βασανίζονται άνθρωποι. Να μας κλέβουν μαυραγορίτες. Να μας σκοτώνουν καθάρματα αφαιρώντας τα απαραίτητα. Αμαρτία είναι αυτά που κάνουν τα μεγάλα αφεντικά που συγκεντρώνουν όλο τον πλούτο κι εμείς πεθαίνουμε από την πείνα.

Δεν κολλάει η ομοφυλοφιλία, βλάκα με περικεφαλαία! Ούτε είναι κάτι κακό. Ξεκόλλα!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger