Home » , » ΝΕΑ: Η φυλλάδα του Μαρινάκη στα πλαίσια της φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας, θυσιάζει και τα ψήγματα αξιοπιστίας που πιθανόν να είχε

ΝΕΑ: Η φυλλάδα του Μαρινάκη στα πλαίσια της φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας, θυσιάζει και τα ψήγματα αξιοπιστίας που πιθανόν να είχε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 | 9:28 μ.μ.

Θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις και ανθυπολεπτομέρεια το δημοσίευμα και τον τίτλο που έχουν τα "ΝΕΑ", για την γνωστή συνάντηση -η φωτογραφία που μας σερβίρισε το επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου έγινε virial- Μητσοτάκη με εργαζόμενη.

Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Κι αυτό γιατί επί της ουσίας δείχνει την αντίληψη και την τακτική που διέπει την αρχισυνταξία της φυλλάδας. (Δεν μπορείς δηλαδή να το αποδώσεις στην αβλεψία ενός συντάκτη). 
Οταν ένα τόσο καταφανή ψέμα το οποίο διαπιστώνεται πανεύκολα, -είναι αρκετά τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μας δείχνουν ότι η συνομιλία της κοπέλας με τον πρωθυπουργό, δεν κράτησε παραπάνω από 10-12 δευτερόλεπτα-  προβάλλετε σαν συζήτηση που είχε διάρκεια 10 (!!!) λεπτά δεν είναι αυτονόητο να κάνεις κάποιες σκέψεις; Να αναλογιστείς δηλαδή ότι στα πλαίσια της διατεταγμένης προπαγανδιστικής αποστολής τους, δεν διστάζουν να αποβάλλουν και τα τελευταία ψήγματα αξιοπιστίας σε ένα κόσμο που δεν έχει αποκλειστική πληροφόρηση από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Και η κατάληξη των υποθέσεων σου έχει και μια άλλη παράμετρος.

Οταν δεν διστάζει να λέει η φυλλάδα του Μαρινάκη, τόσο κραυγαλέα ψέματα, για ένα θέμα που δεν θα το χαρακτήριζες σημαντικό, μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει για να εξυπηρετήσει την κομματική κυβερνητική προπαγάνδα που υπηρετεί; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Ιουνίου 2022 στις 10:30 μ.μ.

Σύντροφοι, τα ΝΕΑ μιλάνε επιστημονικά. Μας λένε για το φαινόμενο της διαστολής του χρόνου. Το λέει κι η Αλίκη Βουγιουκλάκη:
«Ας ήταν όλη η ζωή μου σαν και σήμερα,
που είν' όλα γύρω μας και όμορφα και ήμερα,
και είναι τόσο γαλανός και τόσο φωτεινός, ο ουρανός.
Ας ήταν σήμερα ο χρόνος να σταμάταγε,
κι αυτή η στιγμή ένα αιώνα να εκράταγε,
και να μην έφτανε ποτέ, ποτέ, το δειλινό, το σκοτεινό.
Ντε, βρε γαϊδαράκο, ντε…»
Αν η στιγμή κρατά έναν αιώνα, τα 10 δεύτερα δεν μπορούν να γίνουν 10 λεπτά; Με τέτοιο γκόμενο; Καλέ, κι έμενα 1 δευτερόλεπτο με το Μητσοτάκη, πολύ θα μου φαίνονταν. Δε σας έπιασε ποτέ κόψιμο δηλαδή; Λίγα δευτερόλεπτα να καθυστερήσεις, σου φαίνεται αιώνας.
Στο μεταξύ ας προπονηθεί λίγο στο τρέξιμο ο καταλληλότερος, γιατί, αν χάσει την κουτάλα, η Μαρέβα θα τον δείρει πριν από μας και για το χούφτωμα στη μικρή. Μαρέβα, θέλουμε να τον δείρουμε πρώτοι. Εμάς πήδηξε περισσότερο από όλους. Έχουμε προτεραιότητα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger