Home » , » Το μεγαλύτερο και πραγματικό θαύμα.

Το μεγαλύτερο και πραγματικό θαύμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 | 8:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ξέρετε γιατί χάρισα το χαζοκούτι στην Καλλιόπη τη θεούσα; Δεν είναι μόνο η προπαγάνδα των ειδήσεων που με αηδιάζει. Ούτε μόνο τα περιττώματα των ριάλιτι. Είναι και οι διαφημίσεις. Όχι όλες, μερικές είναι καλές, αλλά αυτές των τηλεπωλήσεων είναι για τον εγκέφαλο ότι το τσιγάρο για τα πνευμόνια.

Πάντοτε αναρωτιόμουν πόσοι ηλίθιοι μπορεί να υπάρχουν που πιστεύουν σε θαύματα τα οποία δεν αποδεικνύονται. «Πάρτε αυτό και θα νιώσετε νεότερη». Εγώ νιώθω εικοσάρης χωρίς να πάρω τίποτα, είμαι όμως πλησίον της σύνταξης, άσχετα αν δεν βλέπω να παίρνω ούτε αυτό το ψίχουλο.

Δεν άργησα να καταλάβω πως υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι. Μάλιστα είναι εύκολο να τους δούμε και να τους μετρήσουμε. Πάμε σε ένα ναό την Κυριακή ή σε μια γιορτή κι αρχίζουμε το μέτρημα. Καλλιόπη είσαι το νούμερο 1. Εξαιρούμε φυσικά τους παπάδες, που είναι οι αετονύχηδες, οι παπατζήδες, αυτοί που πουλάνε το σανό.

«Νέο θαύμα βίωσαν χιλιάδες πιστοί». Που; Στο Λυκαβηττό! Τι έγινε; Κι αφού έγινε θαύμα γιατί δεν το είπαν στις ειδήσεις;

«… στράφηκε (ο παπάς) σε μια κοπέλα και άρχισε να την ευλογεί. Ξαφνικά, λέει στην κοπέλα, τώρα περπάτα, ανέβα τα σκαλιά, έτσι η κοπέλα άρχισε να τα ανεβαίνει , έρχεται ξανά κάτω στον π Δημήτριο, τώρα της λέει τρέχα τη σκάλα πάνω κάτω. Και εκείνη με δάκρυα στα μάτια άρχισε να τρέχει με τους πιστούς αποσβολωμένους να χειροκροτούν με δάκρυα στα μάτια. Στη συνέχεια έβγαλε και τα παπούτσια της η κοπέλα και ο π Δημήτριος άρχισε να τρέχει μαζί της πάνω κάτω τις σκάλες μπροστά σε χιλιάδες πιστούς»!

Αναρωτήθηκαν κάποιοι είχε πρόβλημα η κοπέλα; Δε νομίζω πως είχε πρόβλημα, δεν είπαν. Απλά έχουν πρόβλημα τα γίδια που μασάνε το σανό. Πρέπει να σας πω πως τέτοια «θαύματα» μου συμβαίνουν συνέχεια. Πχ ενώ δεν ακούω την Καλλιόπη όταν λέει «το φαϊ είναι έτοιμο», ως εκ θαύματος βρίσκω την ακοή μου όταν χτυπάνε το κουδούνι για να φέρουν τα σουβλάκια. Η Καλλιόπη δεν το ’χει με τη μαγειρική, αλλά δεν το παραδέχεται, ούτε πρόκειται. «Δε σε άκουσα αγάπη μου και πάλι παρήγγειλα. Οπωσδήποτε θα πάω στον παπά να κάνει ένα θαύμα για τα αυτιά μου» Ό,τι κι αν έχουμε λοιπόν πάμε στον παπά! Τι τους θέλουμε τους γιατρούς, να διώξουμε και τους υπόλοιπους!

Μερικές θεολογικές απορίες τις έχω, είναι αλήθεια. Πχ γιατί αρρωσταίνουν και πεθαίνουν οι παπάδες; Μόνο σε ξυπόλητες κορασίδες γίνονται θαύματα; Επίσης για τον κορονοϊό: 30.000 νεκροί. Εκεί τι έγινε; Δεν έχει ειδικότητα λοιμωξιολόγου ο Θεός;

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα ήθελα να υπάρχει Θεός. Γιατί τότε θα άρχιζε τσαρλατάνους κι απατεώνες στο κυνήγι. Τότε θα βλέπαμε τρέξιμο, θα έσπαγαν ρεκόρ. Το μεγαλύτερο θαύμα είναι τα εκατομμύρια αφελών που ταΐζουν τους λιγοστούς απατεώνες. Κάπου έλεος! Βάζει ο άλλος ένα ράσο, λέει ό,τι κουταμάρα του κατέβει, κι από κάτω το ποίμνιο το αποδέχεται χωρίς καν να ψάξει! Πηδήστε στον γκρεμό ρε, θα σας σώσει ο Θεός!

Το πρόβλημα είναι πως μπορεί κάποιος να διακόψει μια επώδυνη ιατρική θεραπεία περιμένοντας το θαύμα, οπότε να πάει στον Παράδεισο μια ώρα αρχύτερα. Σταματήστε τα ψέματα. Δεν υπάρχουν μόνο σκουπίδια στις τηλεοράσεις. Η πρώτη καλλιέργεια κουτόχορτου έγινε στους ναούς.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger