Home » , » Θαύμα φαγητό η πίτα με σανό.

Θαύμα φαγητό η πίτα με σανό.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 | 8:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«27η Μαρτίου του 2022: Είναι Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως και ο πατέρας Δημήτριος φαίνεται να αγγίζει το κεφάλι ενός πιστού, ο οποίος είναι άνθρωπος σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο ιερέας ακουμπάει με το χέρι του το κεφάλι του πιστού, διαβάζει κάποιες ευχές, δίνει την ευλογία του και λίγο μετά ο πιστός σηκώνεται όρθιος και αγκαλιάζει τον ιερέα». Πηγή

«Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας τα τελευταία οκτώ χρόνια. Δεν είμαι ανάπηρος, όπως φημολογείται. Έχω κινητικά προβλήματα σε ένα από τα δύο κάτω άκρα και χρησιμοποιώ μπαστούνι για μικρές αποστάσεις. Για πιο μεγάλες, έχω καροτσάκι. Έχω βαθιά πίστη στον Θεό και σκέφτηκα να πάω στον ιερέα στους Αγ. Ισιδώρους για να με βοηθήσει με τον θαυματουργό τίμιο σταυρό. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι αποθεραπεύτηκα. Η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν εξαφανίστηκε, αυτή είναι η αλήθεια» είπε ο πιστός που αγαλλίαζε τον ιερέα. Εντάξει είπε την αλήθεια.

Όσοι τον είδαν όμως και δεν ήξεραν πως περπάταγε από πριν, τι εντύπωση είχαν; Βεβαίως οι περισσότεροι, που δεν τρώμε σανό, υποψιαζόμαστε πως, όσοι αγκαλιάζουν τον παπά, δεν έχουν γίνει καλά από τυχόν προβλήματα που έχουν (ή δεν έχουν), απλά χαίρονται που τον βλέπουν.

Μπορεί κάποιος άλλος στο μέλλον πχ να θελήσει να πάει με φέρετρο - δικαίωμα του - να πάρει κι έναν υπνάκο, να τον σκουντήσει ο παπάς, να πει «ξύπνα ρε» κι αυτός να αρχίσει τις αγκαλίτσες, «χαίρομαι που σε βλέπω, τον πήρα λιγάκι γιατί ήμουν κουρασμένος» και τέτοια. Εμείς τώρα πρέπει να νομίσουμε πως έγινε Ανάσταση; Τόσο χαζοί; Καλέ όχι, αλλά κάποιο site μπορεί να γράψει κάτι τέτοιο, να το παρεξηγήσει.

Αν δεν κατάλαβε το ποίμνιο, που δεν κατάλαβε, τους λένε βλάκες. Με περικεφαλαία να προσθέσω, που δίνει ένα άλλο αέρα ανοσίας. «Εμείς δεν κάναμε θαύματα, εσείς είστε κορόιδα»!

Το ίδιο με όλα έτσι; Η κορασίδα που έβγαλε τα παπουτσάκια της κι έτρεχε πάνω κάτω με τον ιερέα, απλά την στένευαν τα παπούτσια, ενώ ήταν η ώρα της γυμναστικής; Γι αυτό είπα να της δώσουν ένα ρολάκι.

Συμπέρασμα. Αυτό που έκανε ο παπάς, το σόου, δεν είναι παράνομο. Το κάνουν πολλοί έμποροι, που πουλάνε φύκι για μεταξωτή κορδέλα. Δεν λένε ακριβώς ψέματα, σου λένε αυτό που θες να ακούσεις και παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο το προϊόν, που νομίζεις πως βρήκες μοναδική ευκαιρία. Είναι τέχνη.

Δεν είναι αυτοί απατεώνες, είναι μαλάκες όσοι τρώνε σανό. Και είναι πολλοί, πάρα πολλοί.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Ιουνίου 2022 στις 11:09 μ.μ.

Μια ερώτηση με το συμπάθιο: αν έχει πρόβλημα ανάτασης ο ''μπάρμπα-Λάζαρος'' και δεν λέει να σηκώσει...κεφάλι, λέτε να με βοηθήσει ο αγ(ρ)ιο Σπα τέρας?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger