Home » , » Του "πατερούλη" το ανάγνωσμα

Του "πατερούλη" το ανάγνωσμα

Από giorgis , Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 | 8:31 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Κατά καιρούς, λαμβάνουμε κάποια υβριστικά -ακόμα και απειλητικά- ηλεκτρονικά μηνύματα, που φυσικά δεν τα δίνουμε καμιά σημασία και καταλήγουν στον σκουπιδοτενεκέ.

Τώρα κάποιος τύπος θεώρησε καλό να μας γράψει ένα ολόκληρο κατεβατό -αρχικά θεωρήσαμε ότι κάπου το αλίευσε στο Ιντερνέτ, αλλά μια αναζήτηση στο google δεν μας το επιβεβαίωσε- για να κάνει ένα χαρμάνι, Γκουλάγκ της δεκαετίας του 20, τον λιμό της Ουκρανίας του 1932-33, το σοβιετογερμανικό Σύμφωνο "Μολότοφ - Ρίμπεντροπ" που υπογράφτηκε το 1939, για να καταλήξει στην δολοφονία του Τρότσκι από ένα Ισπανό κομμουνιστή το 1940 και όλα αυτά για να μας χαρακτηρίσει "ορφανά του Στάλιν" που "δοξάζουμε και τιμούμε έναν εγκληματία".

Αφού, λοιπόν διαβάσαμε ένα ολόκληρο πόνημα, τροτσκιστικής, υποθέτουμε, προέλευσης, έχουμε να κάνουμε μια πρόταση στον επιστολογράφο μας, που απαξίωσε να παρουσιαστεί με το πραγματικό του όνομα και υπάρχει απλώς ένα ψευδώνυμο στο e-mail του.

Θα μπορούσα να αφιερώσω σχετικό χρόνο για να του απαντήσω αναλυτικά ένα προς ένα σ' αυτά που γράφει. 

Εχω όμως μια άλλη πρόταση που του την μετέφερα ηλεκτρονικά και την κάνω και δημόσια, με αποδέκτη όποιον προσφέρεται. 

Επειδή συμβαίνει να έχω μια γενικότερη θετική άποψη για το θεωρητικό και πρακτικό έργο του "πατερούλη", όπως αναφέρει τον Στάλιν ο επιστολογράφος μας και η τεχνολογία μας παρέχει την δυνατότητα να κάνουμε μια σχετική διαδικτυακή ζωντανή συζήτηση, υποθέτοντας ότι πιθανόν να είχε ενδιαφέρον για κάποιο κόσμο να παρακολουθήσει μια τέτοια αντιπαράθεση, απευθύνουμε πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο.  

Αναμένουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

2 Ιουλίου 2022 στις 9:30 μ.μ.

Να 'σαι καλά Γ.Γ.! Συγκινήθηκα! Δώσε πόνο στα δεξιά φασιστάκια και τα οπορτούνια του κεράτα! Δόξα και Τιμή στον "Πατερούλη" ΣΤΑΛΙΝ!!!

2 Ιουλίου 2022 στις 11:42 μ.μ.

...κερατά ήθελα να πω. Λάθος τονισμός, συγνώμη...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger