Home » , , » Δεν ήξερε το παιδί! Ο μόνος που μπορεί να βάλει φυλακή το κάθαρμα είναι…

Δεν ήξερε το παιδί! Ο μόνος που μπορεί να βάλει φυλακή το κάθαρμα είναι…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 | 9:43 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν ήξερε ο Κούλης βρε! Δεν είχε ιδέα, τι γίνονταν σε μια υπηρεσία, της οποίας πήρε όλες τις αρμοδιότητες από την πρώτη μέρα που έγινε πρωθυπουργός!

Δεν ήξερε τι κάνει ο ανεψιός του και τα πλέον άχρηστα κομματόσκυλα, που διόρισε ρουσφετολογικά ο ίδιος και που ακόμα και για να πάνε στο μπάνιο παίρνουν άδεια από αυτόν!

Επιβεβαίωσε με διάγγελμα, πως πραγματικά δεν μπορούσε να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών του, μέχρι τουλάχιστο να ενηλικιωθεί! Ψεύτης και βλάκας. Ανήθικος, διεφθαρμένος, αλαζόνας, κάθαρμα και άλλα πολλά.

Φυσικά δεν απευθύνονταν σ’ όλους. Μόνο στα τρολλ του, τους βολεμένους, τα βαφτιστήρια, τους εγκληματίες του κόμματος της γαλάζιας συμφοράς και τους ηλιθίους που τον ψήφισαν.

Νόμιμη η ανηθικότητα, ο εκβιασμός, η παρακολούθηση και με τις ψήφους του ΚΙΝΑΛ, είναι αλήθεια. Για τους δημοσιογράφους που παρακολουθούνταν δεν είπε τίποτα! Τι να πει; 801 θέση την ελευθερία του τύπου. Πρώτοι στις βλακείες και τη διαφθορά.

Χειρότερος από τον αποστάτη πατέρα του. Αν δεν κατάλαβε η δήθεν αντιπολίτευση, έχει κάνει δικτατορία εδώ και χρόνια. Από τότε που μας έκλεισε μέσα με πρόφαση την πανδημία.

Είδαμε κι εκεί τα αποτελέσματα. Πάμε για 32.000 νεκρούς με τα ¾ εμβολιασμένους! Ο μόνος που φοβάται ο Μητσοτάκης πως θα τον βάλει φυλακή είναι ο Πολάκης. Γι αυτό και οι επιθέσεις από τα τρολλ.

Προσωπικά πιστεύω πως καμιά αστική συμμορία δεν πρόκειται να πειράξει το Μητσοτάκη. Γιατί; Συμψηφισμός! Όταν ακολουθείς την ίδια πολιτική, κάνεις παρόμοια. Οπότε, αν πάει ένας μέσα, έστω ο πιο διεφθαρμένος, πρέπει να ακολουθήσουν κι οι άλλοι.

Άλλωστε δεν είναι μόνο η κυβέρνηση σάπια. Είναι όλο το παρακράτος, γιατί κράτος δεν ήμασταν ποτέ. Δικαστής κάνει έρευνα όχι για την ανήθικη παρακολούθηση, αλλά για το ποιος μίλησε για το έγκλημα! Ποιοι το κάνουν αυτό; Πάντως όχι οι δικαστές.

Ποιος είναι το καρφί να δει τα ψάρια στο βυθό του Αιγαίου. Γεωτρύπανα οι Τούρκοι; Μάρτυρες εμείς!

Δεκάδες χιλιάδες νόμιμες, άλλα όχι ηθικές, παρακολουθήσεις γίνονται κάθε χρόνο. Ακόμα περισσότερες είναι οι παράνομες. Φαίνεται πως εκτός από τουρίστες έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα και όλοι οι πράκτορες του κόσμου.

Μαλάκες, ψηφίσατε την κουτσομπόλα της γειτονιάς, κι αυτή σας έβαλε κοριό ως και στον πισινό! Ξέρει ακόμα και πότε κλάνετε! Μόνο για δολοφονίες δημοσιογράφων δεν ξέρουν, ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που καταλήγουν σε παιδεραστές, ποσά που κλέβονται από το δημόσιο, πόσα όπλα λείπουν… Αλλά μ’ αυτά θα ασχολούνται; Τι είμαστε, κράτος; Μπανανία είμαστε. Εθνικά υπερήφανη μπανανία όμως.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger