Home » , , » Το "εκπαιδευτήριο" του Αδωνι και η παραδοχή του ιδιοκτήτη του ότι είναι τρελός (Βίντεο) - (Πώς να χαρακτηρίσεις τους πελάτες του Γεωργιάδη;)

Το "εκπαιδευτήριο" του Αδωνι και η παραδοχή του ιδιοκτήτη του ότι είναι τρελός (Βίντεο) - (Πώς να χαρακτηρίσεις τους πελάτες του Γεωργιάδη;)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 | 11:26 μ.μ.


"Ε ή που άνοιξε το Τριώδιο νωρίτερα ή που την κοπάνησαν οι τύποι από κανα Δρομοκαΐτειο, κάτι άλλο με το καραγκιοζιλίκι δω δεν γίνεται να παίζει", είναι ένας από τους δεκάδες πετυχημένους διαδικτυακούς σχολιασμούς, που ακολούθησαν την διπλανή ανάρτηση του ιδιοκτήτη του "εκπαιδευτηρίου", "Ελληνική Αγωγή", ο οποίος είναι ταυτόχρονα και πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης των "αρίστων"  

Και μπορεί να παίρνουμε στον χαβαλέ την τραγελαφική περίπτωση του Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος κερδίζει χρήματα πουλώντας προγονοπληξία, μετά τα θαυματουργά νανογιλέκα, δεν είναι όμως έτσι απλά τα πράγματα. 

Η Ελληνική Αγωγή είναι ένα άντρο όπου επωάζονται με ύπουλο τρόπο το εθνικιστικό φαντασιακό και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και αυτή είναι η μια πλευρά του θέματος. Το ότι δηλαδή λειτουργεί με άδεια από το υπουργείο Παιδείας ένα "εκπαιδευτήριο" που οι μαθητές/ιες του "διαβάζουν σε γλυκύτατα και υπομονετικά σκυλάκια, αποσπάσματα από την αρχαία ελληνική γραμματεία"
Το ότι υπάρχουν γονείς που πληρώνουν το μαγαζί του Γεωργιάδη για να παρέχει στα παιδιά τους τέτοια "εκπαίδευση", ας το αφήσουμε καλύτερα. Θα είναι, υποθέτουμε, τις ίδιας πνευματικής συγκρότησης απ' τους δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που επιλέγουν τον Αδωνι στις εκλογές.

Το πιο σοβαρό όμως είναι άλλο. Οτι έχουμε ένα πρωτοκλασάτο κυβερνητικό στέλεχος και μάλιστα αντιπρόεδρο του κυβερνητικού κόμματος έναν τύπο που εξ αντικειμένου ρυθμίζει τις ζωές μας,
Εκτός των άλλων, είναι το ίδιο πρόσωπο που μετά τα αλλεπάλληλα δημόσια παραληρήματά του, ξεχνάει τι λέει και σε λίγο ισχυριζόμενος τα εντελώς αντίθετα, αυτοεξευτελίζεται. 

Δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Μιλάει σε ένα τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλεια, παραδίδοντας μαθήματα ανορθολογισμού "χτυπώντας ξύλο και φτύνοντας τον κόρφο του". Σε λίγο καιρό χαρακτηρίζει τρελούς όσους έχουν τις αντιδράσεις που έκανε ο ίδιος πριν. 

Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας ...  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger