Home » , » Καθημερινά ψέματα και μετά αναρωτιόμαστε αν θα γίνει νοθεία.

Καθημερινά ψέματα και μετά αναρωτιόμαστε αν θα γίνει νοθεία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 | 11:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Καθημερινά γαλάζια σκουλήκια γράφουν και λένε ψέματα κυριολεκτικά για τα πάντα.

Ακόμα και για τον καιρό! Βαφτίζουν θεομηνία με διάφορα άστοχα ονόματα αυτό που συμβαίνει κάθε Φθινόπωρο. Δηλαδή βροχές! Γιατί δεν έχουμε δει ξανά να βρέχει, να φυσάει ή να πέφτουν κεραυνοί το Νοέμβρη και το Δεκέμβρη. Πρώτη φόρα επί χουντικούλη!

Περιμένω τη Χιονάτη ή κάποιο λευκαντικό το χειμώνα που θα πέσουν χιόνια στις οδούς, οι οποίες δεν ανήκουν στο ελληνικό κράτος! Αν πέσουν μάλιστα νύχτα… Δεν καθαρίζουν τους υπονόμους γιατί μέσα κατοικούν οι ΑΡΔ.

Μια και λέμε για ΑΡΔ δεν είναι πρώτη φορά που η Καθημερινή προπαγάνδα γράφει άθλια ψέματα όσον αφορά τα εμβόλια. Όταν περιμέναμε τα εμβόλια, κάποιοι γιατροί είχαν ανακαλύψει πως φθηνά φάρμακα καταπολεμούσαν τον κορωνοΐο και σίγουρα πολύ πιο αποτελεσματικά από τα μούφα εμβόλια που και κάνεις τις δόσεις και αρρωσταίνεις. Σήμερα αυτά τα φάρμακα συνταγογραφούνται από πολλούς γιατρούς σε όσους έχουν κολλήσει Covid με εξαιρετικά αποτελέσματα, αν ληφθούν εγκαίρως.

Τότε η Καθημερινή κι άλλες πατσαβούρες μας έλεγαν πως τα συγκεκριμένα φάρμακα έβλαπταν! Γιατί θα ήταν μεγάλη χαλάστρα για κάποιους να πουν έχουμε φθηνά και γνωστά φάρμακα.

Σήμερα ο ίδιος βόθρος του Αφραγκούζου γράφει για την Κίνα:

«Κίνα: Εκστρατεία εμβολιασμού φέρνει νέες ελπίδες για το τέλος της «zero Covid»

Το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού στη χώρα είναι o βασικότερος λόγος που είναι ακόμα σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα, ωστόσο παραμένει άγνωστο πόσο χρόνο θα διαρκέσει η συγκεκριμένη εκστρατεία»

Που είναι το ψέμα; Το δήθεν «χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού στη χώρα» είναι μεγαλύτερο από αυτό της Ελλάδας, κάτι που παραδέχεται παρακάτω η πατσαβούρα! Όπως ακριβώς έγραφε και με τα φάρμακα στον ίδιο λίβελο, πως «δεν έκαναν κακό».

Γιατί όμως τέτοια αντίφαση ακόμα και μέσα στο ίδιο το άρθρο; Μα γιατί μόνο ο τίτλος και ο υπότιτλος διαβάζεται στις ειδήσεις στο google! Μιλάμε για τρομερή αθλιότητα.

Το ποσοστό λοιπόν των Κινέζων που εμβολιάστηκαν είναι 89,27% έναντι 73,58% της Ελλάδας. Πολύ σωστά οι Κινέζοι δεν κατανοούν γιατί θα πρέπει να μείνουν μέσα, ενώ εμβολιάστηκαν. Όπως θα έπρεπε να αναρωτηθούν κι οι ραγιάδες εδώ γιατί με τόσα εμβόλια και μέτρα είχαμε τόσους νεκρούς. Τουλάχιστο στην Κίνα έχουν 4 νεκρούς ανά εκατομμύριο και όχι 3.313/1.000.000 που έχουμε εμείς.

Μετά αναρωτιόμαστε, αν θα γίνει νοθεία, όταν η ΝΔ, το κόμμα των απατεώνων και κάθε λογής εγκληματιών, ελέγχει μπάτσους, δικαστές, ΜΜΕ, κυριολεκτικά τα πάντα! Δείτε πως η ΔΑΠ διαχειρίστηκε τη νίλα που έπαθε στις φοιτητικές, τι είπε πως πήρε και τι πίτσα πήρε πραγματικά, κι αναλογιστείτε τι πρόκειται να κάνει ο χουντικούλης, αν κοιμηθούν κάποιοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger