Home » , » Νεοδημοκρατική "αριστεία" στην διαφθορά

Νεοδημοκρατική "αριστεία" στην διαφθορά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 | 8:00 π.μ.

Αμέσως μετά τις γιορτές το πολιτικό σκηνικό θα πάρει φωτιά. Ενα "βαθύ λαρύγγι", για το οποίο το Μέγαρο Μαξίμου έχει επιστρατεύσει "λυτούς και δεμένος" να το ανακαλύψει, -χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα και μάλλον δεν θα το κατορθώσει ποτέ-, με τα στοιχεία που έχει προσφέρει και τα οποία μέσω κάποιον διαύλων βρίσκονται πλέον στην κατοχή του Κώστα Βαξεβάνη, θα καθορίσει σε ένα βαθμό την συμπεριφορά του εκλογικού σώματος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. 

Και φυσικά εννοούμε ότι θα δημοσιοποιηθούν προϊόντα των κρατικών-παρακρατικών μηχανισμών υποκλοπής ηλεκτρονικών συνδιαλέξεων που είχε στήσει ο Μητσοτάκης.

Εχουμε υπ' όψιν μας τρεις τέτοιες περιπτώσεις. Οι δυο είναι -σαν τίτλους- γνωστές. Η πρώτη αφορά πρωτοκλασάτο και πασίγνωστο υπουργό. Οπως είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική εκπομπή ο εκδότης του Documento, ο τύπος αυτός πήγε να πάρει μίζα για πάρτι του από επιχειρηματία  της Λάρισα Το έμαθαν όπως στην ηγεσία της Ν.Δ., από το λογισμικό υποκλοπών και τον εμπόδισαν γιατί οι μίζες είναι καθορισμένο περνάνε πρώτα από το Μέγαρο Μάξιμου ! Κανονικές μαφιόζικες καταστάσεις, δηλαδή. Η τηλεγραφικές αναφορές που υπήρχαν μέχρι τώρα γι' αυτή την περίπτωση, αναμένεται να γίνουν αναλυτικές, οι εμπλεκόμενοι να αποκτήσουν ονόματα και να δημοσιευτούν περισσότερα στοιχεία γ' αυτή την λαμογιά.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον αρχηγό των Ενόπλων δυνάμεων Κωνσταντίνο Φλώρο. Η παρακολούθησή του "είχε κύριο στόχο τις επιλογές του στα εξοπλιστικά προγράμματα, τα οποία ήταν πρώτη προτεραιότητα του Μαξίμου. Δεν μπορούσε να προκριθεί καμιά αγορά εξοπλιστικών που δεν είχε την άδεια και σε κάθε περίπτωση τη «διέλευση» μέσω Μαξίμου", έγραφε το Documento. Τώρα αναμένεται να παρουσιαστούν στοιχεία, που όχι απλώς θα τεκμηριώνουν αυτή την διαπίστωση, αλλά θα εμπλέκουν και πρόσωπα του αμέσου πρωθυπουργικού περιβάλλοντος σ' όλα αυτή την φτιάξη.

Η τρίτη περίπτωση αφορά την επέμβαση του Μαξίμου σε άλλον υπουργό ο οποίος σκόπευε να δώσει πολύ μεγάλη δουλειά στον τομέα της ενέργειας σε συγκεκριμένο επιχειρηματία. Με το που ο κοριός "συνέλαβε" τις σχετικές συνομιλίες και το περιβάλλον του ιθύνοντα νου του κυκλώματος των υποκλοπών διαπίστωσε ότι αυτός ο πλουτοκράτης δεν ήταν από τους "αρεστούς" του, επενέβη και την μπίζνα την ανέλαβε εταιρεία ιδιοκτησίας ατόμου που έχει σχέσεις συγγένειας με κορυφαίο αξιωματούχο της κυβέρνησης. 

Μιλάμε δηλαδή για υποθέσεις διαφθοράς καραμπινάτες περιπτώσεις καταλήστευσης του δημοσίου χρήματος. Κι όλα αυτά είναι η εισαγωγή. Στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου πρόκειται να αποκαλυφθούν σημεία και τέρατα. Κρατήστε ένα όνομα: "Βρυκόλακας".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger