Home » , » Συγκρίσεις ... Ενα παιδί Ρομά και και ο Αρ. Φλώρος, ένας από τους "εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού"

Συγκρίσεις ... Ενα παιδί Ρομά και και ο Αρ. Φλώρος, ένας από τους "εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 | 6:44 π.μ.


Την παραπάνω φωτογραφική σύνθεση την αλιεύσαμε από το διαδίκτυο. Ασυναίσθητα θυμηθήκαμε ότι  χωρίς μισόλογα και στρογγυλεμένες εκφράσεις ο Π. Πολάκης μας είχε γράψει ότι ο Αριστείδης Φλώρος της Energa ένας από τους "εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού" πλήρωσε γιατρούς για να πάρει πιστοποιητικό αναπηρίας και να αποφυλακιστεί!  

Φέραμε επίσης στην μνήμη μας ένα περασμένο κείμενο που αναφερόταν στο πώς ο Φλώρος, ο εντερπρενέρ αυτός, καταδικασμένος σε 21ετή κάθειρξη, που έφαγε περίπου 261 μύρια, που έβγαλε συμβόλαιο θανάτου εις βάρος αυτού που αποκάλυψε την κατάχρηση και την απάτη του, που πλαστογράφησε δημόσια έγγραφα για να φανεί ως ανάπηρος, βρέθηκε ελεύθερος, με δικηγόρους τον κ. Βορίδη (τον γνωστό) και τον κ. Δημητριάδη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger