Home » , » Μπαφιάσματα

Μπαφιάσματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 | 2:50 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Ο μπάφος όλους τους ενώνει
μπάτσοι φασίστες δολοφόνοι.

Μπάφος. Δεν είμαι κατά, κι ας με λένε οι σύντροφοι «γεροντοκόρη του ΚΚΕ». Δεν παρεξηγώ καθώς είμαι και γεροντοκόρη και ΚΚΕ. Γεροντοπαλίκαρο, γεροντοκόρη το ίδιο είναι.

Ο μπάφος είναι φυσικό προϊόν. Χορταράκι του Θεού. Για να φτιάξει ο Θεός την καναβουριά κάτι ήξερε, ε θεούσα μου;

Αλλά (πάλι αυτό το «αλλά») να είναι για το σωστό λόγο. Όπως ο αυνανισμός, δεν πρέπει να μπλέκεται με τα πολιτικά. Μαστουρωμένος στην κάλπη; Πιωμένος να οδηγείς; Να την παίζεις στο παραβάν στις εκλογές; Είναι κάποια πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται σε λάθος μέρη.

Οπότε ναι στο μπάφο, φτάνει να μη μας εκμεταλλεύονται κάποιοι. Γιατί, άμα μας βρουν μπόσικους, θα μας τσούζει μετά και δε θα ξέρουμε γιατί και πως. Το σεξ θέλει συναίνεση ενηλίκου.

«Ο Άδωνης Γεωργιάδης ομολογούσε ότι ο ίδιος ήταν λάθος για το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης -μπάφο την χαρακτήριζε στο παρελθόν- και έδινε τα εύσημα του για την στάση που είχε κρατήσει ο Νίκος Καρανίκας για το ίδιο θέμα. Τώρα όπως μας ενημερώνει η ειδησεογραφία, Γεωργιάδης και Καρανίκας "επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό" και αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις, στα εγκαίνια μονάδας φαρμακευτικής κάνναβης στην Κόρινθο».

Είπαμε για τον χέρι - χέρι με το μακροχέρη ακροδεξιό φύρερ του τέως ΛΑΟΣ - να ζήσουμε να τη θυμόμαστε τη συμμορία - να πούμε για τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ. Ένας μπάφος δρόμος για συγκυβέρνηση. Ο Πολάκης μπορεί να φύγει. Αν γίνει αυτό τον περιμένω στο Κόμμα. Συλλεκτικός Ριζοσπάστης δώρο, το φύλλο τη μέρα που γεννήθηκες Παύλο. Σκέψου το.

Όσο για τους άλλους θα τα βρουν μεταξύ τους και χωρίς μπάφο. Εδώ τα βρήκε η Ντόρα με το Σαμαρά. Χωρίς καν να πιει μια γουλιά τσικουδιά, για να φύγει η αναγούλα. Δε θα τα βρει ο Καρανίκας με τον Άδωνη; Ο Καρανίκας ΝΔ είναι. Από μπάφο πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν τον κατηγορώ, στο ίδιο σπίτι είναι όλοι αυτοί, στο Ελληνικό μπουρδέλο. Είπα πως η εκπομπή είναι για ενήλικους; Το λέω τώρα.

Μπάφος και τα μυαλά στα κάγκελα. Κανονικά έπρεπε να μονιμοποιηθεί εδώ και χρόνια. Αλλά τους ξέρετε τους μπάτσους. Κολλημένοι στο δημόσιο, δε θέλουν ανταγωνισμό. Βρε σεις, θα πουλάτε άσπρη, μην τα θέλετε όλα δικά σας.

Αθώοι οι Έλληνες μαφιόζοι. Εγώ δε θέλω μπάφο. Πείτε με απαιτητικό, θέλω από αυτό που ήπιε η Θέμιδα και τους αθώωσε. Για να μην πιει αρμυρό νερό το έκανε; Μπάφος - Μπάφος!

«Η οικονομία πάει καλά». Αυτό δεν είναι χασισάκι, είναι πολύ σκληρό ναρκωτικό. Α! Τη δικιά τους οικονομία εννοούν οι μαυραγορίτες, αυτά που έχουν σε οφσόρ. Μια και είπα οφσόρ, μήπως να κάπνιζε λίγο χορταράκι ο δικηγόρος της Καϊλή; Για να του βγει καλύτερα η Γαλλική προφορά…

Τι θα φάμε σήμερα Καλλιόπη; Τίποτα; Πιάσε τότε ένα τρίφυλλο, να νομίσουμε πως τρώμε αστακό. Τουλάχιστο να πιούμε κάτι…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger