Κεφάλαιο και εργασία

Από giorgis , Σάββατο 30 Αυγούστου 2008 | 12:31 μ.μ.


«Σεμνά και ταπεινά» η κυβέρνηση της δεξιάς έχει εξαπολύσει σε όλα τα μέτωπα την αντιλαϊκή της επίθεση.
Δυστυχώς αντίσταση δεν υπάρχει.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης … στον κόσμο τους. Το ΠΑΣΟΚ αναλώνετε στις εσωτερικές του αντιπαραθέσεις και οι αντιπολιτευτικές κορώνες που πετάει –αποκλειστικά σε κοινοβουλευτικό επίπεδο- δεν έχουν κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα.
Ο Συνασπισμός αρκείτε να ονειρεύεται ότι η λαϊκή δυσαρέσκεια θα του αποφέρει κάποιους βουλευτές παραπάνω, ο Καρατζαφέρης προσδοκά κάποια υπουργεία για να γίνει το δεκανίκι του Καραμανλή όταν χρειαστεί ενώ το ΚΚΕ δείχνει αδύναμο, κάποιες φορές και απρόθυμο να αντιτάξει κάποια σοβαρή αντίσταση.

Οι συνδικαλιστές εργατοπατέρες κρατούν το όποιο συνδικαλιστικό κίνημα εγκλωβισμένο στην λογική των ανούσιων διακηρύξεων και μόνο οι καπιταλιστές κάνουν πάρτι βλέποντας τα κέρδη τους να εκτοξεύονται σε αστρονομικά ποσοστά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι βιομηχανίες τροφίμων, που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο είδαν τα κέρδη τους στα πρώτο τρίμηνο του 2008 να έχουν Αύξηση 278%!!! Κάτι ανάλογο συμβαίνει με τους άλλους βιομηχάνους, τραπεζίτες και εφοπλιστές.

Δεν είναι «ανίκανη», και «αναποτελεσματική» η κυβέρνηση, όπως αρέσκονται να λεν στα τηλεοπτικά παράθυρά οι βουλευτές της αντιπολίτευσης. Το αντίθετο μάλιστα. Απλώς είναι μια κυβέρνηση των πλουτοκρατών που εξυπηρετεί μια χαρά τα συμφέροντα των αφεντικών της.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger