Κωλοτούμπες

Από giorgis , Σάββατο 30 Αυγούστου 2008 | 1:27 μ.μ.


Είναι γεγονός ότι η «σχολή Ριζοσπάστη», οι δημοσιογράφοι δηλαδή που πέρασαν ένα φεγγάρι απ’ το ΚΚΕ, σήμερα έχουν στελεχώσει τα περισσότερα αστικά ΜΜΕ και παίζουν βασικό ρόλο στην διαμόρφωση της λεγόμενης «κοινής γνώμης».
Χαρακτηριστικά παραδείγματα η Όλγα Τρέμη, Παύλος Τζίμας, Τάσος Τέλλογλου, Δήμος Βερύκιος, Κώστα Βαξεβάνης.

Αλλά αυτές οι κωλοτούμπες δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτές που έχουν κάνει οι πολικάντηδες.
Ακραίοι νεοφιλελεύθεροι οι Ανδριανόπουλος-Μάνος βρέθηκαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Αγιογράφος του Καραμανλισμού η Λιάνα Κανέλλη σήμερα αυτοχαρακτηρίζεται «κόκκινη βουλευτίνα».
Απ’ τα πιο δυναμικά στελέχη της ΑΑΣΠΕ (της φοιτητικής παράταξης του Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας) ο Πέτρος Τατούλης σήμερα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτός ήταν και το ερέθισμα για να γραφτεί αυτό το νήμα. Παρουσιαζόμενος, τον τελευταίο καιρό σαν «αντάρτης» της Ν.Δ βλέπει τις απόψεις του να φιλοξενούνται συνέχεια στα ΜΜΕ. Σήμερα π.χ. έχει συνέντευξη του η «Ημερησία» και αύριο η «Κυριακάτική Ελευθεροτυπία». Τι λέει σ’ αυτές; Τίποτα ουσιαστικό. Μιλάει για «ξεχασμένες υποσχέσεις της κυβέρνησης» για «ατολμία» κλπ.

Και εδώ μπαίνει το αυτονόητο ερώτημα: Η δικιά του «τόλμη» πότε εκφράστηκε; Καταψήφισε ποτέ κανένα απ’ τα τόσα αντιλαϊκά νομοσχέδια που έκαναν παρέλαση απ’ το κυνοβούλιο τους;
Δεν στήριξε με την ψήφο του όλες τις αντιλαϊκές επιλογές της κυβέρνησης;

Λοιπόν καλό το παραμύθι του αλλά δεν έχει δράκο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger