Home » , » «Eργα και ημέρες του κράτους εν κράτει Ψωμιάδη»

«Eργα και ημέρες του κράτους εν κράτει Ψωμιάδη»

Από giorgis , Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010 | 11:39 μ.μ.

Ο αναγνώστης του μπλογκ μας Χρήστος Μ -πιθανόν με ερέθισμα αυτή την ανάρτησή μας- μας έστειλε ένα αρχείο σε μορφή pdf (δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να το ανεβάσουμε στο μπλογκ) που αναφέρετε σε κείμενο τριών κατοίκων της Θεσσαλονίκης (Στρατής Πλωμαρίτης, νομαρχιακός σύμβουλος Ν.Α Θεσσαλονίκης, Τ. Μηταφίδης, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και Ηλίας Τσαρουχάς, δικηγόρος Θεσσαλονίκης) οι οποίοι καταγγέλλουν «έργα και ημέρες του κράτους εν κράτει Ψωμιάδη» το οποίο επικεντρώνεται στα πεπραγμένα του νομάρχη σε ένα θέμα το οποίο, νομίζουμε, ότι εκκρεμεί στα δικαστήρια.

«Θα αρκούσε μια απλή σύγκριση με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση των Αθηνών-Πειραιώς ως προς την τήρηση των τυπικών διαδικασιών και ως προς το ύψος των δαπανών, για να αποδειχθεί για πολλοστή φορά ότι το σύστημα Ψωμιάδη στην Νομαρχία Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να λειτουργεί απτόητο ως κράτος εν κράτει στον αμαρτωλό τομέα της μεταφοράς μαθητών», είναι η εισαγωγή του κειμένου.

Αφού οι τρεις Θεσσαλονικείς που έχουν συντάξει το κείμενο παραθέτουν σειρά στοιχείων ερωτούν ανάμεσα στα άλλα:

Και καταλήγουν στο κείμενο τους: «Η δυσοσμία από το σκάνδαλο με τις μεταφορές πολυτελείας των μαθητών στους νομούς Κιλκίς, Σερρών και Θεσσαλονίκης είναι μεγαλύτερη από την "μπόχα" των βυρσοδεψείων που έριχναν τα απόβλητά τους στο Θερμαϊκό. Εως πότε θα πληρώνει ο χειμαζόμενος ελληνικός λαός τα σπασμένα του κλεπτοκρατικού συστήματος εξουσίας, που ζει και βασιλεύει προς δόξαν των κυβερνητικών πυροτεχνημάτων περί διαφάνειας, όπως το πρόγραμμα "Διαύγεια"»;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2010 στις 4:25 μ.μ.

Η μαιμου και ουρακοταγκος σε μια αρμονικη συζευξη!
-Παρε οτι θελεις παλιατζηηηηηηη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger