Home » , » Απόλαυση: Ο φιλοκυβερνητικός όμιλος ΜΜΕ του Μαρινάκη "χτυπάει σαν χταπόδι" τον Θεοδωρικάκο

Απόλαυση: Ο φιλοκυβερνητικός όμιλος ΜΜΕ του Μαρινάκη "χτυπάει σαν χταπόδι" τον Θεοδωρικάκο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 | 4:16 μ.μ.

Να επισημάνουμε αρχικά ότι ισχύει απόλυτα η εκτίμηση ότι ο πρώην γραμματέας του Κ.Σ της ΚΝΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Τάκης Θεοδωρικάκος σήμερα έχει καταντήσει ένας "μισθοφόρος" της Ν.Δ. Οτι "παραδίδει μαθήματα αριστερής αποστασίας, παριστάνει τον εισαγγελέα των πρώην συντρόφων του, ασχημονεί πάνω στην ίδια του την ιστορία, μόνο και μόνο για να εισπράξει τον ανάλογο μισθό", όπως ανέφερε δημοσίευμα.

Από και πέρα δεν μπορεί να μην σημειώσουμε ότι είναι εντυπωσιακό ότι αυτό το κυβερνητικό στέλεχος βρίσκεται μόνιμα στο στόχαστρο των αρθρογράφων του συγκροτήματος Μαρινάκη. Δεν υπάρχει άλλος υπουργός της κυβέρνησης να δέχεται με τέτοια συχνότητα και σφοδρότητα, χτυπήματα απ' αυτόν τον φιλοκυβερνητικό όμιλο ΜΜΕ. 

Από την μια απολαμβάνεις να παρακολουθείς τα "φίλια πυρά" που δέχεται αυτός ο άθλιος πολιτικός τυχοδιώκτης. Σου δημιουργείται όμως και το ερώτημα γιατί ο Θεοδωρικάκος αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι να απαντήσει στις απίστευτες κατηγορίες που του προσάπτονται. Να θυμίσουμε ότι έφτασε ο "Βηματοδότης" να τον κατηγορεί ότι μετέτρεψε την ΕΛΑΣ σε άντρο κακοποιών γράφοντας χαρακτηριστικά ότι "επί των ημερών του έχουν διεισδύσει και τείνουν να επικρατήσουν στην ΕΛ.ΑΣ. πρόσωπα που δεν διακρίνονται για την ηθική τους υπόσταση, παρά αντιθέτως γέρνουν προς τη νύχτα και το κοινό έγκλημα"

Σήμερα πάλι, ο Μικροπολιτικός των "Νέων" τον χαρακτηρίζει έναν πολιτικάντη του αίσχιστου είδους, ο οποίος στο κυνήγι του σταυρού έχει μετατρέψει το υπουργείο του σε εκλογικό κέντρο: 

Αυτοπροβολή χωρίς φρένο

Σε εκλογικό κέντρο κοντεύει να μετατραπεί η Κατεχάκη, αφού ο Τάκης Θεοδωρικάκος πλέον έχει μπει για τα καλά στο κυνήγι του σταυρού για τον νότιο τομέα της άλλοτε Β' Αθηνών. 

Πέραν της εσωτερικής γκρίνιας που καταγράφω, δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά ότι δεν περνάει, πλέον, ούτε ένα εικοσιτετράωρο που να μην αυτοπροβληθεί. Εχει καθιερωθεί δε η παγκόσμια πρωτοτυπία το έργο της ΕΛ.ΑΣ. να προβάλλεται μέσω του προσωπικού λογαριασμού του υπουργού στο Twitter, με ανακοινώσεις για συλλήψεις και άλλα τυπικά να συνοδεύονται από διακηρύξεις σε πρώτο πληθυντικό (της μεγαλοπρέπειας) του τύπου «δεν εφησυχάζουμε», «συνεχίζουμε» κ.λπ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Ιανουαρίου 2023 στις 5:19 μ.μ.

Ο θεοδωρικακος μην ξεχνάτε ότι αριστεύσε κατά την φοίτηση του στην ανώτερα
σχολή του περισσου Μόνο από τον Περισσο βγαινουν τέτοια τεφαρίκια Έχουν ειδικότητα
εκεί στον Περσσο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger