Home » , , » Ενδιαφέρουσες ενδοκαπιταλιστικές αντιπαραθέσεις

Ενδιαφέρουσες ενδοκαπιταλιστικές αντιπαραθέσεις

Από giorgis , Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 | 3:10 μ.μ.

 Κάποιες φορές είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι αντιπαραθέσεις που υπάρχουν μεταξύ εκδοτών -επιχειρηματιών.
Ενδοεκδοτικές κόντρες καπιταλιστών είναι αλλά βλέπουμε παράλληλα τον «όμορφο κόσμο, ηθικό» που επικρατεί στην κάστα που παρουσιάζεται διαμορφωτής της λεγόμενης «κοινής γνώμης».

Χτες είχαμε ανάρτηση για την πολεμική που έχει ξεσπάσει μεταξύ Κουρή-Αλαφούζου.
Το νέο επεισόδιο που παρακολουθούμε σήμερα αφορά τα αλληλομαχαιρώματα μεταξύ του Θέμου Αναστασιάδη και του Ψυχάρη. 

Ας τα πιάσουμε τα πράγματα με την σειρά. Την Κυριακή το «Πρώτο Θέμα» κυκλοφόρησε με ένα σχόλιο που «φωτογράφιζε» τον Ψυχάρη με τίτλο:
«Γλιστράει σαν το Χέλι!». Ανέφερε, λοιπόν αυτό το σχόλιο:
«Στα συρτάρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου έχει κολλήσει εδώ και περίπου έναν χρόνο -άγνωστο το γιατί- μια αρκετά ενδιαφέρουσα υπόθεση η οποία συνοδεύεται εξίσου πολύ ενδιαφέρουσα μηνυτήρια φορά που έχει υποβάλει η Διεύθυνση Δασών Αργολίδος. Το περιεχόμενό αφορά σε πολύ γνωστό διαπλεκόμενο πρόσωπο και στις παρανομίες που έχει κάνει στην παραθαλάσσια βίλα-μεγαθήριο που διαθέτει σε μια από τις πιο ακριβές παραθεριστικές της χώρας.
Παράνομη υλοτομία και επέμβαση αναδασωτέας έκτασης είναι οι κατηγορίες που του προσάπτουν οι δασολόγοι υπηρεσίας που επιχείρησαν επιτόπια αυτοψία  στη βίλα του πριν από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα εξέδωσαν και τα απαιτούμενα τον νόμο πρωτόκολλα κατεδάφισης προκειμένου να γκρεμιστεί η μάντρα-έκτρωμα. Κάποια στιγμή αναγκάστηκε ο ίδιος να τη ρίξει προκειμένου να γλιτώσει τις συνέπειες.
Καταστράφηκαν όμως και τα κακόμοιρα τα δεντράκια (έχει προχωρήσει σε καταστροφή του μεγαλύτερου μέρους της φυόμενης δασικής και λοιπής βλάστησης), τα οποία εξαφάνισε μέσα σε μια νύχτα για να χτίσει στη θέση τους πολυτελείς μεζονέτες με εξωτερικά τζακούζι, μπαρμπεκιού κ.λπ. Αν η υπόθεση αφορούσε τυχαίο πολίτη αυτής της χώρας, είναι βέβαιο ότι ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης θα είχε πέσει και μάλιστα θα ήταν βαρύς και ασήκωτος. Α, είναι και το θέμα της offshore πίσω οποία κρύβεται ο "επώνυμος". Προσεχώς...».

Οι βολές Αναστασιάδη –ο οποίος αφήνει να διαφανεί ότι γνωρίζει και για άλλες λαμογιές του συγκεκριμένου ισχυρού προσώπου του ΔΟΛ- δεν μένουν αναπάντητες και έρχεται σήμερα απάντηση από τον «Μικροπολιτικό» των «Νέων»:

«Τα µαύρα εκατοµµύρια. Θα πάει µακριά η βαλίτσα (µε τα µαύρα) εκατοµµύρια; Διότι το τέρας όλο µοιάζει να κρύβεται στους υπονόµους (πού να τολµήσει να πλησιάσει τη… ζούγκλα) και όλο γρυλίζει. Το Θέµα είναι ότι η υποµονή εξαντλείται και η συνέχεια προµηνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς πολλοί… χορηγοί άρχισαν να λαλούν!».

Θα έχει ενδιαφέρον να μην τα βρουν παρασκηνιακά οι μεγαλοεκδότες και η αντιπαράθεση αυτή να πάρει διαστάσεις. (Αν κρίνουμε από το παρελθόν αυτή η εκδοχή δεν είναι πολύ πιθανή γιατί συνήθως αλληλοκουκουλώνουν τις λαμογιές τους)
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Μαρτίου 2011 στις 4:48 μ.μ.

Έλα ρε Γιώργη, μην παρουσιάζει και το Θέμο ως καπιταλιστή. Λαμόγιο είναι και επιχειρηματίας μεσαίου διαμετρήματος. Ο Ψυχάρης -αν όντως είναι αυτός-, ναι, έχει δεκάδες έντυπα και εκατοντάδες εργαζόμενους σε επίπεδο μεγαλης βιομηχανίας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger