Home » , , » Από τρελό κι από Γιακουμάτο μαθαίνεις την αλήθεια. (Ηχητικό)

Από τρελό κι από Γιακουμάτο μαθαίνεις την αλήθεια. (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 | 10:38 μ.μ.

Τώρα του ξέφυγε, το είπε μέσα στην αφέλεια του δεν γνωρίζουμε. Πάντως ο Γεράσιμος Γιακουμάτος –καλεσμένος στην εκπομπή του Αργύρη Ντινόπουλου στο ραδιόφωνο Real fm- είπε μια μεγάλη αλήθεια που όλοι γνωρίζαμε αλλά δημόσια δεν είχε παραδεχθεί κανένας πολιτικάντης.
Ότι δηλαδή, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, αρκετές φορές –για να μην πούμε τις περισσότερες- «μαγειρεύουν» τα αποτελέσματα των λεγόμενων ερευνών κοινής γνώμης, ανάλογα με τα παρασκηνιακά παζάρια που έχουν με τα πολιτικά κόμματα. 

Συγκεκριμένα όταν ο νεοδημοκράτης βουλευτής της Β’ Αθήνας ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Α. Ντινόπουλο –που τώρα σιτίζεται από τον Ν. Χατζηνικολάου αφού βρέθηκε στα αζήτητα της πολιτικής ζωής- γιατί η Ν.Δ δεν παρουσιάζει δημοσκοπική άνοδο με δεδομένη την πολιτική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση του Γιακουμάτου ήταν αφοπλιστική: «Η Ν.Δ δεν έχει λεφτά και χρωστάει και στις δημοσκοπικές εταιρείες. Την εκδικούνται με τον τρόπο τους».

 Αν δηλαδή κάνει κανείς φραγκοδίφραγκα τα λεγόμενα Γιακουμάτου το αυτονόητο συμπέρασμα από τα λεγόμενα του προκύπτει αβίαστα: Στο παρελθόν το κόμμα του Σαμαρά πλήρωνε κάποιες εταιρείες για να παρουσιάζουν αποτελέσματα όπως συνέφερε στην Ν.Δ. Τώρα που αυτό το κόμμα χρεοκόπησε οικονομικά –και όχι μόνο- οι εταιρείες δημοσκοπήσεων το εκβιάζουν για να πάρουν τα χρήματα που τους χρωστάει. Ωραία πράγματα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2015 στις 12:41 π.μ.

Όχι ρε, πέφτω από τα σύννεφα. Χωρίς αλεξίπτωτο. Τόσο καιρό τα λέγαμε από το Βαθύ Κόκκινο. Αλλά είναι και κάτι άλλο, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση. Κι οι δημοσκόποι είναι πάντα κυβερνητικοί. "Καταλληλότερος" και τα παρόμοια. Πάντως στα άλλα, που δεν αφορούν πρόθεση ψήφου, την προπαγάνδα την κάνουν. "Ευρώ χωρίς όρους" κι άλλα ευρωπαϊκά παραμύθια. Εδώ που τα λέμε όμως η ΝΔ είναι κάτω από 20% και πάει να βρει το ΠΑΣΟΚ. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger