Home » , » Ξεσάλωσαν πάλι οι "ελληναράδες" με αφορμή την περίπτωση του γιου του Πάνου Σκουρλέτη

Ξεσάλωσαν πάλι οι "ελληναράδες" με αφορμή την περίπτωση του γιου του Πάνου Σκουρλέτη

Από giorgis , Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 | 1:28 π.μ.

Του Γ. Γ.

Ξαναβρήκαν ευκαιρία οι «ελληναράδες» να ρίξουν τα εμέσματα τους με στόχο τον αναρχικό χώρο, αυτή την φορά με αφορμή την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του γιου του Πάνου Σκουρλέτη.
Και σ’ αυτή την διαδικτυακή «παρέλαση» είναι όλοι σε πλήρη απαρτία. Από τον άθλιο φασίστα Τζήμερο και τον  γραφικό, γελοίο φιλοχρυσαυγίτη Στέφανο Χίο μέχρι την διαδικτυακή ντουντούκα της δεξιάς Antinews.

Ο νεαρός αντιεξουσιαστής συνελήφθηκε από τα ΜΑΤ μαζί με 3 ομοϊδεάτες τους γιατί, όπως ισχυρίζονται οι μπάτσοι, έγραψαν αντιφασιστικά συνθήματα σε κτίριο στο Μαρούσι όπου στεγάζονται τα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης του Μιχαλολιάκου. Τους τύλιξαν σε μια κόλα χαρτί με τις συνηθισμένες σε τέτοιες περιπτώσεις κατηγορίες (διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη σε βάρος Αστυνομικού, εξύβριση, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς) και τους παραπέμπουν να δικαστούν σε τακτική δικάσιμο.
Στην κατοχή του γιου Σκουρλέτη βρήκαν και κατέσχεσαν και τα «πειστήρια» του «εγκλήματος». Ενα κράνος, ένα περιλαίμιο και ένα ζευγάρι γάντια.

Αρχικά μπράβο στο παιδί του υπουργού Περιβάλλοντος. Μπορεί ο πατέρας του να επέλεξε να είναι θεραπαινίδα ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών, αλλά ο ίδιος έκανε μια πολιτική επιλογή, που είτε την δέχεται κανείς είτε όχι, δεν μπορεί παρά να την σεβαστεί. Και είναι τουλάχιστον αθλιότητα η «οικογενειακή ευθύνη» -κάτι δηλαδή σαν το ναζιστικό δόγμα της «συλλογικής ευθύνης»- που προσπαθούν να αποδώσουν κάποιοι στον Συριζαίο υπουργό.
Αλλωστε τι πάνε να προσάψουν στον αντιεξουσιαστή νεολαίο; Ότι έχει αντιφασιστική δράση; Μαγκιά του και καμάρι του.

Υ.Γ. Είναι δεδομένες οι πολιτικές διαφορές που έχουμε με τον αναρχικό χώρο. Θα σταθούμε όμως δίπλα στους αναρχικούς, όταν αντιμετωπίζουν το απύθμενο μίσος της ταξικής «δικαιοσύνης», όπως θα συστρατευτούμε και με τις συλλογικότητες του αναρχικού χώρου που παλεύουν για να δοθούν –αυτό που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο- άδειες στους φυλακισμένους πολιτικούς κρατουμένους που δικαιούνται και όμως το κράτος κάνει για άλλη μια φορά τους δικούς του νόμους κουρελόχαρτο.

Υ.Γ2 Χτες επαναλήφθηκε το γνωστό σκηνικό. Το Συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού αρνήθηκε στον Δ. Κουφοντίνα την άδεια που δικαιούται, μετά από 13,5 χρόνια στη φυλακή.
Για την αριστερά κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική δεν υπάρχει θέμα. ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ., ούτε για τα «μάτια» δεν βγάζουν μια ανακοίνωση να καταγγείλουν την καραμπινάτη αυτή αυθαιρεσία του αστικού κράτους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger