Home » , » Ο αυταρχισμός, δεκανίκι της πολιτικής τους ξεφτίλας

Ο αυταρχισμός, δεκανίκι της πολιτικής τους ξεφτίλας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 | 7:27 μ.μ.

Της Τ. Γ.

Ο αυταρχισμός, δεκανίκι της πολιτικής τους ξεφτίλας, συνόδεψε σήμερα τον "αριστερό" υπουργό κ. Μουζάλα, στην εμφάνιση του στο Ελληνικό.

Σ' ένα χώρο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι του πολέμου, της φτώχειας, της προσφυγιάς, διαβιούν σε συνθήκες εσχάτης εξαθλίωσης, ο κ. υπουργός αφαίρεσε αλυσίδα από χώρο κατάληψης, καθότι "είμαστε κράτος με νόμους".

Κι είναι οι νόμοι του κ. Μουζάλα και των ομοίων του, που επιτρέπουν στο ένστολο δίποδο να γρονθοκοπά ανήλικο προσφυγόπουλο.

Κι είναι οι νόμοι τους που μετρούν τρεις νεκρούς από το κρύο στη Μόρια και χιλιάδες ζωντανούς- νεκρούς, στα στρατόπεδα τους.

"Είμαστε άνθρωποι" το σύνθημα που επικρατούσε από τους κατατρεγμένους συνανθρώπους μας, και περικλείει όλο το δράμα της ύπαρξης τους.

Μα για τον κ. υπουργό με την επιλεκτική όραση και την επιλεκτική ακοή, μόνο 30 άτομα διαμαρτύρονταν μαζί με κάποιους "κακούς αλληλέγγυους".
Οι υπόλοιποι απολαμβάνουν τα "καλά πράγματα που δεν είχαν ούτε στα σπίτια τους"!

Και ο κ. Μουζάλας το τερμάτισε με δήλωση που κάλλιστα θα μπορούσε να ανήκει στον Κασιδιάρη και την ομήγυρη του! "Τα παιδιά των προσφύγων τα παίρνουν σχολικά, -σ.σ. προφανώς λεωφορεία- που των δικών σας των παιδιών δεν έρχονται σχολικά να τα πάρουν'".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger