Home » , » Απάνθρωπη συμπεριφορά σε στέλεχος της ΛΑ.Ε και μέλος της ΚΕ του Αριστερού Ρεύματος από την ΕΛΑΣ

Απάνθρωπη συμπεριφορά σε στέλεχος της ΛΑ.Ε και μέλος της ΚΕ του Αριστερού Ρεύματος από την ΕΛΑΣ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Απριλίου 2017 | 5:18 μ.μ.

Πηγή: iskra

Η κυβέρνηση και ο Τόσκας φέρουν βαρύτατη ευθύνη.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/4) στις 02.00, στη συμβολή των οδών Μεταξά και Ζωοδόχου πηγής, στο κέντρο της Αθήνας, ομάδα ΟΠΚΕ της ΕΛ.ΑΣ. προσήγαγε εντελώς αναίτια και με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ τον 21χρονο Α.Π., στέλεχος της Αριστερής Ενότητας, της ΛΑ.Ε και της Κεντρικής Επιτροπής του Αριστερού Ρεύματος.

Κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του στη ΓΑΔΑ, (όπου προσήχθησαν και τρία ακόμη άτομα, ένας Έλληνας και δύο αλλοδαποί, που έτυχε να βρεθούν στην φορά επέλασης των αστυνομικών) παρότι έφερε ταυτότητα και φοιτητικό δελτίο από τα οποία μπορούσε άμεσα να γίνει εξακρίβωση στοιχείων, του ασκήθηκε λεκτική βία με χλευαστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
Στον 5ο όροφο  της ΓΑΔΑ, αφού του πήραν το κινητό τηλέφωνο στο πλαίσιο της διαδικασίας «εξακρίβωσης στοιχείων», τον ανάγκασαν να γδυθεί εντελώς, υποβάλλοντάς τον σε μία εξευτελιστική διαδικασία που δεν μπορεί να ερμηνευτεί παρά ως προφανής προσπάθεια υποβάθμισης και προσβολής της ανθρώπινης  αξιοπρέπειάς του.

Τέτοιου είδους αστυνομικές συμπεριφορές προφανώς και είναι στοιχεία του «ευρωπαϊκού κεκτημένου» που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός διαρκώς και συστατικό στοιχείο των μνημονίων που εφαρμόζουν. Θυμίζουμε στην κυβέρνηση τη ρήση της όταν ήταν αντιπολίτευση, ότι «μνημόνια και καταστολή πάνε πακέτο». Το δόγμα του «νόμου και της τάξης», η τρομοκράτηση των πολιτών και ιδιαίτερα της νεολαίας,  είναι εδώ, και τη θέση του Δένδια έχει λάβει επάξια ο Τόσκας.

Καταδικάζουμε την απάνθρωπη συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ και της κυβέρνησης στο μέλος της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και στους τρεις ακόμη προσαχθέντες. Ταυτόχρονα, καλούμε τους πολίτες που πέφτουν θύματα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας να καταγγέλλουν άμεσα τα περιστατικά.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Επιτροπή Δικαιωμάτων Λαϊκής Ενότητας
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Απριλίου 2017 στις 5:52 μ.μ.

Τα παράπονα στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του Σύριζα που στηρίξατε με χέρια και με πόδια και φτιάξατε την νέα Σοσιαλδημοκρατία. Και τώρα που η Αστική τάξη σας έβαλε Νεύτη τρέχετε για τον καινούργιο Οπορτουνιστικό ανάχωμα. Και επειδή είσαστε και Πλουραλιστες στο Λαφαζαναίικο στα Σχόλια γιατί πέφτει λογοκρισία...... ΕΛΑ ΝΤΕ....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger