Home » , , » Πακέτα τουρισμού

Πακέτα τουρισμού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 | 6:32 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175.

Για να πούμε καλύτερα τι γίνεται θα προσωποποιήσουμε το ΔΝΤ, την ΕΕ και την Μπανανία μας. Δυο δήμιοι βασανίζουν την αποικία Ελλάδα με απάνθρωπο τρόπο. Το τι «ξύλο» μας έχουν ρίξει, δεν περιγράφεται, τα ξέρετε, τα νιώσαμε όλοι στο πετσί μας. Είναι σαδιστές οι τοκογλύφοι, έτσι χαίρονται να μας δέρνουν. Τους ενοχλούν όμως τα ουρλιαχτά μας και οι προσπάθειες να σπάσουμε τα δεσμά. Από κοντά τα αστικά κόμματα παίρνουν μάτι αυνανιζόμενοι διαρκώς.

Σε κάποια φάση ο ένας δήμιος, το ΔΝΤ λέει: - Κουράστηκα να δέρνω, θα φύγω. Φυσικά δεν το εννοεί, αλλά να μην κάνει μια πλάκα να γελάσουνε;
Τότε ο άλλος δήμιος κι οι μπανιστηριτζήδες πολιτικοί λένε στην Ελλάδα που σφαδάζει από τους πόνους: - Πες και συ ρε κάτι μη φύγει και χάσουμε το κελεπούρι!!!

Δυστυχώς το ΔΝΤ δεν πρόκειται να φύγει από μόνο του, όπως δεν φεύγει τόσο απλά κι εύκολα κανένα παράσιτο. Βρήκε φαί, μας βρήκε μπόσικους, αφού μας ξεπούλησαν οι κηφήνες της Βουλής, έτσι θα συνεχίζει να μας αλλάζει τα φώτα. Ας μην ανησυχούν λοιπόν οι σαδιστές. Τι θέλει όμως; Πέρα από το ότι όλοι αυτοί θέλουν μια Επανάσταση, ώστε να τους στείλουμε στο διάολο κι ακόμα παραπέρα, μας βάζουν νέους όρους.
Ε φυσικά. Αφού βρήκαν παπά να θάψουν πέντε - έξι εκατομμύρια ακόμα. Βασικά τα θέλουν όλα όπως κάθε τοκογλύφος, κάθε αρπακτικό.

Θα εγκρίνουν λοιπόν το νέο πρόγραμμα, θα συνεχίσουν δηλαδή να μας κοπανάνε. Κάνουν όμως ότι βαριούνται, όποτε πρέπει να τους παρακαλέσουμε κι από πάνω: Σφάξτε με ΔΝΤ μου ν’ αγιάσω.
«Οι ευρωπαίοι ενισχύουν την Αθήνα να προχωρήσει στην έξοδο στις αγορές» Σε μετάφραση: - Μάγκες, εμείς πηδήξαμε στην Ελλάδα, ελάτε κι εσείς να καλοπεράσετε!

Να μην νομίζουν δλδ ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Βέβαια θέλουν και νέα μέτρα. «Ρύθμιση του χρέους και μεταρρυθμίσεις» που είναι που είναι σύμφωνα με αυτούς «ζωτικές για να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα επιτρέψουν την επιστροφή στις αγορές». Θύμισαν μάλιστα πως «η Αθήνα έχει ήδη υπογράψει το «ταβάνι χρέους» που στην πράξη λειτουργεί αποτρεπτικά για την αναζήτηση φρέσκου χρήματος από τις αγορές». Που πάει να πει, «Εμείς μόνο πηδάμε και δέρνουμε εδώ πέρα okay»;

Καίει λοιπόν και Τσουρουφλίζει το Μνημόνιο. Όσο περιμένουμε τόσο θα μας χτυπάνε περισσότερο. Έχουν βολευτεί και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό, εκτός αν εμείς Επαναστατήσουμε, δώσουμε μια κλωτσιά σε όλους, ντόπια και ξένα καθάρματα, κι αλλάξουμε ριζικά την Κοινωνία…

Για να δείτε δούλεμα και πόσο για το πέος είναι το Προτεκτοράτο μας, ένα σχόλιο της Κομισιόν σχετικά με την υπόθεση του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, όπου το Δημόσιο αναλαμβάνει τα δικαστικά έξοδα του!!! «Είναι ζήτημα αρχής να μη σχολιάζουμε εθνικές νομικές διαδικασίες».

Με νομοσχέδιο (άρθρο 45) ορίζεται ότι το ελληνικό δημόσιο αναλαμβάνει όλα τα τυχόν δικαστικά έξοδα και τη δικηγορική αμοιβή των εμπλεκόμενων νυν και πρώην προέδρων της ΕΛΣΤΑΤ. Η ρύθμιση ήταν προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της τελευταίας δόσης και ενδεικτική της νοοτροπίας των τοκογλύφων.

Καλέ όχι! δεν σχολιάζετε εθνικές νομικές διαδικασίες, εσείς μόνο εντολές δίνετε. Τελικά τα μόνα χρήματα που δίνει το κράτος είναι τα έξοδα του Γεωργίου! Τζίρος να γίνεται. Το Κράτος κατηγορεί, το Κράτος απαλλάσσει, το Κράτος, χαρτζιλικώνει αυτόν που κατηγορείαρκεί βέβαια να είναι φίλος των δανειστών.

Κοίτα πράματα: Αν πας Βαρκελώνη σε πάνε μέσα, αν πας Βρυξέλες, σου δίνουν φράγκα. Αυτά τα πακέτα τουρισμού δεν τα καταλαβαίνω. Τι Κράτος είναι αυτό; Τι να σας πω; Κράτος σκιών, Καραγκιόζ μπερντέ…
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Ιουλίου 2017 στις 12:48 π.μ.

Μήτσος. Ούτε Αποικία υπάρχει Ούτε μπανανία. Καπιταλισμό έχουμε στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ απο το 1911.... με σχέσεις Αληλεξάρτησης στα πλαίσια της Ανισόμετρης ανάπτυξης με ενδιάμεση θέση στην ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. Υπάρχει το πολύ καλό άρθρο του ΛΕΝΙΝ αρχές του 1917 που εξηγεί στον Γκρόιλιχ γιατί είναι ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ η ....ΕΛΒΕΤΙΑ....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger