Home » , » Ηλίθια επαναλαμβανόμενα σενάρια

Ηλίθια επαναλαμβανόμενα σενάρια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 | 6:10 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Άδωνη, ξέρω ότι καταστρέφεις συστηματικά τη ΝΔ με τις ανοησίες που λες. Συνέχισε έτσι, άλλωστε τα γαλάζια γίδια δεν ψήφισαν εσένα για σφαγέα τους, οπότε έχεις κάθε λόγο να το κάνεις.
Τώρα όμως δεν σε καταλαβαίνω, καθώς προσπαθείς να ενισχύσεις τους ΑΝΕΛ. Με τις επιθέσεις που κάνετε στον Καμμένο ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και κακό συναπάντημα, θα τον βάλετε ξανά στη Βουλή. Αυτό, όπως αντιλαμβάνεσαι, με ενοχλεί.

Πραγματικά ο Καμμένος είχε υπονοήσει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, ήταν αρχηγός της οργάνωσης 17Ν. Έχει πει πολλά για το θέμα. Πότε όμως τα είπε αυτά; Όταν ήταν στην Νέα Δημοκρατία, όταν ήταν βουλευτής της. Ήταν πριν από σένα εκεί και πρέπει να σε ενημερώσω για μερικά πράγματα που, όπως φαίνεται, δεν ξέρεις, ή κάνεις ότι δεν ξέρεις.

Η ΝΔ είχε αναπτύξει ολόκληρη θεωρία συνωμοσίας για τη 17η Νοέμβρη, τον ΕΛΑ και άλλες παρόμοιες οργανώσεις. Από την αρχή οι φυλλάδες της πρώτα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τα χτυπήματα της οργάνωσης και να ρίξουν την ευθύνη σε αντίπαλα πολιτικά κόμματα.

Η θεωρία αυτή όμως αναπτύχθηκε στο έπακρο, όταν έγινε αρχηγός της ΝΔ ο μπαμπάς του Κούλη. Ο Αποστάτης δεν υπονοούσε καν, έλεγε ανοιχτά ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ ήταν πίσω από την τρομοκρατία, πράγμα που φυσικά προκαλούσε αντίδραση του ΠΑΣΟΚ.

Η ανικανότητα των αρχών να πιάσουν κάποιο από τα μέλη των οργανώσεων, οι συνεχείς αποτυχίες, ενίσχυσαν τις φήμες, που σκόπιμα διέδιδε η ΝΔ, πως τάχα οι οργανώσεις αυτές «είχαν πολιτική κάλυψη» από το ΠΑΣΟΚ που τότε κυβερνούσε. Το ότι υπήρχαν παταγώδεις αποτυχίες της αστυνομίας επίσης όταν κυβερνούσε η ΝΔ, ήταν για το Μητσοτάκη λεπτομέρεια. Ακριβώς χάρη σ’ αυτή την ανυπόστατη και εξωφρενική θεωρία - όπως αποδείχθηκε περίτρανα - αθώοι άνθρωποι ταλαιπωρήθηκαν και συνελήφθηκαν άδικα χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο. Διάβασε σχετικά για τον Επαμεινώνδα Σκυφτούλη.

Όταν επί Σημίτη αποκαλύφθηκε η αλήθεια, από ένα τυχαίο περιστατικό, η Δεξιά έτρεχε και δεν έφτανε. Προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα πλάθοντας νέα σενάρια αστυνομικής φαντασίας γελοιοποιούμενη εντελώς.
Έπειτα κάπως ηρέμησαν, μέχρι που ήρθε στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ακολουθεί ακριβώς την ίδια πολιτική με τη ΝΔ, όπως πριν από αυτόν έκανε το ΠΑΣΟΚ. Επειδή όμως έχει την κουτάλα, η ΝΔ λύσσαξε. Δεν διστάζει λοιπόν να χρησιμοποιήσει τα παλιά κόλπα, αφού δεν μπορεί να κατηγορήσει την κυβέρνηση για όσα κάνει, διότι είναι αυτά ακριβώς που έκανε και σκοπεύει να εφαρμόσει ξανά εις βάρος μας η ίδια η ΝΔ!

Μόνο που το κόλπο είναι πολύ παλιό και χάλασε. Τότε τα σενάρια βασίζονταν στο ότι δεν είχαν εξαρθρωθεί οι οργανώσεις, οπότε η ΝΔ άφηνε υπονοούμενα τόσο για τον Ανδρέα όσο και για βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Όποιον την ενοχλούσε (μεταξύ άλλων) τον κατηγορούσε και ως τρομοκράτη!

Ο Καμμένος λοιπόν ήταν πιστός στην κομματική γραμμή, τίποτε περισσότερο. Κι όταν λέτε τέτοιες αηδίες ο κόσμος γελάει με εσάς και τη βλακεία που σας δέρνει. Αυτά προς το παρόν. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

6 Ιουλίου 2017 στις 9:33 μ.μ.

Μήτσο. Δεν υπάρχει καμμία Ανικανότητα στις Διωκτικές Αρχές. Είναι Ικανότατες. Οσο για την δήθεν ....αποστασία.... τα έχουμε πει Μήτσο. Ποτέ δεν αποστάτησε. Υπηρέτησε την Τάξη του με απόλυτη Αφοσίωση.

7 Ιουλίου 2017 στις 10:03 π.μ.

Παναγιώτη, θα αλλάζω τα φώτα στο Μητσοτακέϊκο, ότι και να λες. Αποστασία το βάπτισε ο κόσμος. Το είπαν και Ιουλιανά. Γιατί άλλα έλεγε ο Μητσοτάκης για τον Καραμανλή και άλλα έκανε. Αν και εδώ που τα λέμε, πάντα μισούσε τον Καραμανλή, σ’ αυτό αναγνωρίζω ότι είχε μια "συνέπεια". Και η Ένωση Κέντρου και η ΕΡΕ τα ίδια έκανε ως πολιτική. Αλλά ο Δράκουλας ήταν αδίστακτος για εξουσία. Δήθεν έκανε "Ανένδοτο" και την άλλη στιγμή έγινε τσόντα της ΕΡΕ "κατ' εντολή του Βασιλιά". Αυτό δεν του συγχώρεσαν ποτέ. Πόσο περισσότερο που τα γεγονότα εκείνα έφεραν τη Χούντα.
Κάι κάτι άλλο: Η ΕΔΑ μιλάω για την ΕΔΑ πριν τη Μεταπολίτευση, ταυτίζονταν με το ΚΚΕ. http://www.kolivas.de/archives/65271 δες την εικόνα που έλεγε "υπεύθυνη δήλωση" στις εφημερίδες (16-5-1967) όπου ο "μετανοημένος" αποκήρυξε "την ΕΔΑ το ΚΚΕ ως και κάθε οργάνωση η οποία εξαρτάται ή υποστηρίζει τούτο...". Προφανώς δεν έζησες τη χούντα, κάποιοι όμως δεν μπορούμε να ξεχάσουμε, ούτε τους φασίστες, ούτε όσους τους έστρωσαν το δρόμο. Και τώρα ο (γ)ιός στα χνάρια του μπαμπά βαδίζει. mitsos175.

7 Ιουλίου 2017 στις 9:29 μ.μ.

Μήτσος. Το ΚΚΕ πήγε να φτιάξει Εκλογικό Συνδυασμό ΠΑΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για μια χαραμάδα νομιμότητας μαζί με τις Παράνομες Κ.Ο. Η ..ΕΔΑ... δεν ήταν στις επιλογές του ΚΚΕ. Μπορείς να διαβάσεις τα Τηλεγραφήματα του Βαβούδη απο τον Ασύρματο στην Καλιθέα για την Δράση Οπορτουνιστικών δυνάμεων με την Ανοχή του Αστικού κράτους και την βοήθεια της ... ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.... μετά το 1948.... για την δημιουργία νέου Κόμματος και την διάλυση του ΚΚΕ. Το ότι μετά το 1956.... έγινε ...ενιαίο Κόμμα εμάς δικαιώνει. Στον 2ο Τόμο 1949 1968 θα τα βρεις Αναλυτικά για το πως η ...ΕΔΑ.... κατέστρεψε το ΚΚΕ απο την αρχή μέχρι το τέλος. ...αποστασία.... το βάφτισε η Ε.Κ και η ...ΕΔΑ... και το πέρασε στον Κόσμο. Πάντα ήταν πιστός στην Τάξη του. Η Ανοιχτή Στρατιωτική Δικτακτορία δεν έχει σχέση με αυτά. Ηρθε να λύση διαφορές τμημάτων της Αστικής Τάξης και για εκσυχρονισμούς. Αλλωστε και πριν το 1967 το ΚΚΕ παράνομο ήταν απο το 1936 άσχετα αν η ...ΕΔΑ.... Νομιμοποίησε το Αστικός κράτος.

8 Ιουλίου 2017 στις 2:54 π.μ.

ΠΑΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ; Συναγερμός κιόλας; Αν βγάλεις το «Παν» γίνεται το κεντροδεξιό κόμμα της Κύπρου. Σε ποιες εκλογές αναφέρεσαι; Έψαξα λίγο το μόνο που βρήκα είναι στο Ριζοσπάστη του 1946 “ΠΑΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ. Από τη Θεσσαλονίκη ως το Μοριά και τα νησιά μια λέξη αντηχεί: ΑΠΟΧΗ!” Αναφέρεται στα ποσοστά Αποχής το 1946 κι όχι σε κόμμα. Μήπως τα έκανες λίγο αχταρμά; Λιγάκι...
Λοιπόν εκλογές 1964 : Ένωση Κέντρου 52,72% - 171 έδρες ΕΡΕ (Κανελλόπουλος) 35,26% -107 έδρες ΕΔΑ 11,8 - 22 έδρες. Τα Ιουλιανά οδήγησαν στη δικτατορία. Ναι, αν πετύχαιναν οι κυβερνήσεις των «Αποστατών» δεν θα αναγκάζονταν οι Αμερικάνοι να διατάξουν τους Συνταγματάρχες να κάνουν Δικτατορία. Πάλι όμως θα είχαμε καταπίεση με τη μορφή της Απόλυτης Μοναρχίας. Γιατί ο νέος τότε βασιλιάς, ο Κοκός, ήθελε να έχει δικό του άνθρωπο στο Υπουργείο Αμύνης και κατ’ επέκταση να διαλέγει αυτός τους υπουργούς.
Ο Γ. Παπανδρέου (τον οποίο δεν συμπάθησα ποτέ διότι μεταξύ άλλων κάλεσε τους Εγγλέζους να επέμβουν τότε στον Εμφύλιο), ήθελε να βάλει το γιό του Ανδρέα υπουργό. Επειδή ο Κοκός διαφώνησε, γιατί νόμισε τον Ανδρέα για Αριστερό!!! (πόσο άσχετος μπορεί να ήταν;), ο Γ. Παπανδρέου είπε να υποχωρήσει κρατώντας τα προσχήματα, με το να πάρει ο ίδιος το υπουργείο και φυσικά να βοηθήσει το γιο του με την υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ. Ο Γκλύξμπουργκ ούτε αυτό θέλησε. Τότε ο Γ.Π. παραιτήθηκε με σκοπό να γίνουν εκλογές. Το Παλάτι θεωρώντας ότι θα έπαιρνε πολύ πάνω από 50% η Ένωση Κέντρου τη διέλυσε και έτσι έγινε η Αποστασία. Διότι, αν έβγαινε πάλι ο Παπανδρέου (κι όλα αυτό έδειχναν), ο βασιλιάς θα ήταν σαν να «έτρωγε κλωτσιά» από τον κόσμο. Το κύρος της Μοναρχίας θα πλήττονταν ανεπανόρθωτα.
Έκανε λοιπόν ότι χειρότερο: «Αγόρασε» μερικούς βουλευτές και σχηματίστηκαν οι κυβερνήσεις Αποστασίας. Φυσικά ο κόσμος αγανάκτησε και άρχισε ένας μεγάλος αγώνας διαμαρτυρίας που όλο και περισσότερο ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΘΕΛΕ, αφού στις εκλογές του 1963 πχ το Παλάτι πριμοδότησε την Ένωση Κέντρου, λόγω της σύγκρουσης με τον Καραμανλή! Ο Παύλος προτιμούσε τον Παπανδρέου! Το 1965 πάντως γίνονταν «χαμός». Διαδηλώσεις, πορείες, συγκρούσεις, απεργίες, συνθήματα όπως «Δε σε θέλει ο λαός παρ’ τη μάνα σου και μπρος…». Μέσα σ’ αυτό το κλίμα (που για μένα μύριζε Επανάσταση), δεν μπορούσαν να σταθούν οι κυβερνήσεις «οι αποστάτες, οι προδότες και τα καθάρματα». (έτσι του έλεγαν τότε). Οπότε η CIA κάλεσε τον Παπαδόπουλο… Αυτά τα ξέρουν όλοι. Μόνο άσχετοι τα αμφισβητούν.
Ο Ν. Βαδούρης με τον Ασύρματο που εννοείς, πέθανε το 1951, λίγους μήνες μετά την ίδρυση της ΕΔΑ. Ήταν αγωνιστής, αλλά δείξε μου συγκεκριμένα τη πηγή που έχεις και τι λέει. Γιατί τότε ενημέρωνε για πάρα πολλά. mitsos175.

8 Ιουλίου 2017 στις 9:19 π.μ.

Αμ δεν ήταν το πρόβλημα η ΕΔΑ οι προδότες εγκληματίες που το 56 ανέτρεψαν το επαναστατικό ΚΚΕ και το μετέτρεψαν σε αστικό μόρφωμα αυτό ήταν το πρόβλημα. Και αναμενόμενα και η ΕΔΑ ακολούθησε πορεία οπορτουνιστική. Η ΕΔΑ ήταν δημιούργημα όσο και αν σας πονάει ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ και ήταν σωστή κίνηση σε εκείνες τις συνθήκες. Το μόνο που καταφέρνεις με όλες αυτές τις δικαιολογίες είναι να ξεσκεπάζεσαι αποκαλύπτοντας ποιους πραγματικά υπερασπίζεσαι δηλαδή τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΕΣ ΦΛΩΡΑΚΗ-ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗ-ΤΣΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

V For Viva La Revolucion

8 Ιουλίου 2017 στις 8:47 μ.μ.

Μήτσος. 2ος Τόμος 1949 1968 τα έχει μέσα αναλυτικά και δεν έχω μπερδέψει τίποα. Το ΚΚΕ πήγε να φτιάξει Εκλογικό Συνδυασμό για μία χαραμάδφα Νομιμότητας μαζί με τις παράνομες Κ.Ο. Η ...ΕΔΑ... δεν ήταν επιλογή του ΚΚΕ και το κατέστρεψε απο την αρχή μέχρι το τέλος. Ουρά του ...ΠΑΠΑΤΖΗ... παντού Νομιμοποίησε το Αστικό Δολοφονικό κράτος της περιόδου 1949 1967 με το ΚΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Η Ανοιχτή Αστική Δικτακτορία ήταν επιλογή τμημάτων της Αστικής Τάξης. Είπαμε ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Αυτά πεθάνανε το 1991.

8 Ιουλίου 2017 στις 9:15 μ.μ.

Μπελογιάνης Πλουμπίδης υπήρχε πρόταση του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ να είναι υποψήφιοι στις Εκλογές του 1951 με την ....ΕΔΑ.... για να γλιτώσουν την εκτέλεση. Τους το Αρνήθηκαν με ΛΥΣΣΑ. Αρνήθηκαν και την πρόταση να γράφει ο κόσμος με το χέρι τα ονόματα τους και ας βγούνε άκυρα. Την ημέρα που πιάσανε το Πλουμπίδη ο ....ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ.... ήταν στο γραφείο του Παπάγου που πήρε την υπόσχεση ότι το Αστικό κράτος δεν θα βγάλει παράνομη την ...ΕΔΑ... Γ.ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ Μενσεβίκος ΥΠΕΞ το 1921 στην Γεωργία πολέμησε ενάντια στους Μπολσεβίκους. Κανένας Βουλευτής της ...ΕΔΑ.... δεν πήγε καμμία ημέρα στο Δικαστήριο. 11 ΙΟΥΛΗ 1962 Η κυβέρνηση της ΕΡΕ με Καραμανλη φέρνει και ψηφίζει Νομοσχεδιο για την Αρση Εκτάκτων μέτρων του 1946 1949. Καταψηφίζουν με λύσσα Ε.Κ και ....ΕΔΑ... γιατί στρεφόταν εναντίον τους........

8 Ιουλίου 2017 στις 9:44 μ.μ.

Είπαμε ο Οπορτουνισμός επικράτησε στην Κ.Δ το 1935 με τους ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ άλλαξε την Νικηφόρα γραμμή του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ δηλαδή την 5η Φάλαγγα καταστρέφοντας τα πάντα το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Στην ΕΣΣΔ το Κόμμα των Μπολσεβίκων μετά το 1945 εμεινε απο Στελέχη λόγω του Πολέμου δολοφονήθηκε ο Ζντάνοφ το 1948 και ...πέθανε ο ΣΤΑΛΙΝ το 1953. Απο εκεί και μετά επικράτησε ο Οπορτουνισμός που εφαρμόζοντας ΣΤΑΔΙΑΚΑ νόμους του Καπιταλισμού σε μια πορεία κατέστρεψε την ΕΣΣΔ το 1991.....

8 Ιουλίου 2017 στις 10:37 μ.μ.

Αστικές εκλογές Νοέμβριος 1963. Ο ..ΠΑΠΑΤΖΗΣ... Βγαίνει 1ος Χωρίς Αυτοδυναμία. Στην Βουλή η ...ΕΔΑ....δίνει ψήφο εμπιστοσύνης. Αυτός όμως παρατείται. Ξανα εκλογές τον Φλεβάρη του 1964. Η ..ΕΔΑ... δεν βάζει συνδυασμούς σε 25 περιοχές για να μη ...διασπάση της Δημοκρατικές δυνάμεις. Ο δολοφόνος του λαού ...παπατζής ....το 1944 ...γέρος της δημοκρατίας.... το 1964. Για την Δολοφονία του Λαμπράκη η εντολή δόθηκε απο το παλάτι την Φρειδερική. Η ...ΕΔΑ.... το γνώριζε αλλα χρέωσε την Δολοφονία στον Καραμανλή για να κάνει ΑΒΑΝΤΑ στον ...ΠΑΠΑΤΖΗ....

9 Ιουλίου 2017 στις 2:57 π.μ.

Παναγιώτη. Μια και ανέφερες τον Λαμπράκη, ο δολοφονημένος βουλευτής ποιανού κόμματος ήταν; Της ΕΔΑ! Δεν χρειάζεται λοιπόν να πω τίποτε άλλο για την ΕΔΑ. Επιμένω, γιατί είχα ανθρώπους που διώχθηκαν επειδή ήταν Κομμουνιστές και φυσικά ήταν τότε με την ΕΔΑ. Δεν ήταν οπορτουνιστές σε καμιά περίπτωση.
Για τον Καραμανλή επίσης δεν τα ξέρεις καλά. Ο Καραμανλής ήταν αρχηγός της ΕΡΕ ενός καθαρά φιλοβασιλικού κόμματος. Το Παλάτι πράγματι ήθελε τους Κομμουνιστές, όπως κάθε έναν αντίθετο σ’ αυτό, νεκρούς. Ως εδώ καμιά αντίρρηση στα όσα λες.
Το Παλάτι θεωρούσε τους πολιτικούς αναλώσιμα πιόνια. Ο Καραμανλής ήταν πολύ εγωιστής για να δεχθεί κάτι τέτοιο. Οι ευθύνες της δολοφονίας ήταν ολόκληρης της Δεξιάς που κυβερνούσε (Παλάτι - Παρακρατικοί και ΕΡΕ). Κάθε ένας όμως από αυτούς Καραμανλής - Φρειδερίκη προσπαθούσε να βγάλει τον εαυτούλη του «λάδι».
Ποιος οργάνωσε αντισυγκεντρώσεις; Η ίδια η αστυνομία! Δεν μπορούσε ο Πρωθυπουργός να δώσει εντολή να μην γίνουν αυτές, αφού πιθανότατα θα υπήρχαν συμπλοκές; Μπορούσε, αλλά δεν το έκανε, γιατί ήθελε ακριβώς να τρομοκρατήσει. Όταν όμως είδε την οργή του κόσμου τότε πήγε «να βγάλει την ουρά του απέξω».
Μην μου τον αθωώνεις, γιατί αυτά τα επανέλαβε και μετά ως ΝΔ στην Μεταπολίτευση. «Κυβέρνηση του αίματος» είχαν πει τότε τη συμμορία του. Ήξεραν καλά τι έλεγαν. «Κυβέρνηση δολοφόνων» είχαν πει μετά και τη ΝΔ. Ίδιες τακτικές. Από τον Λαμπράκη μέχρι τον Τεμπονέρα. Από Καραμανλή ως το Μητσοτάκη κι ακόμα παραπέρα.
Για τους αγωνιστές που ανέφερες, σου λέω ότι κάποιες αποφάσεις πάρθηκαν υπό την πίεση των συνθηκών που ίσχυαν τότε. Μετά καλώς αναθεωρήθηκαν κάποια πράγματα. Όμως το να καταδικάζεις ένα ολόκληρο κόμμα από κάποιες ενέργειες πραγματικά ατυχείς - θες να το πω λάθος; το λέω- είναι άδικο για όσους αγωνίστηκαν και πλήρωσαν βαρύ φόρο.
Για τα κείμενα που μου λες, κάθε άποψη Συντρόφου είναι σεβαστή, πόσο μάλλον όταν αυτός αγωνίστηκε και θυσιάστηκε. Αλλά είναι προσωπική άποψη που έγινε βάση ορισμένων δεδομένων που είχε τότε ο ίδιος. Αν ζούσε έπειτα δεν ξέρω, αν θα έμενε στις ίδιες απόψεις.
Ο Μαρξισμός λέει να εξετάζουμε και τις συνθήκες κάθε εποχής, αλλιώς δεν εξηγούμε επιστημονικά τα γεγονότα. Τότε Κράτος και Παρακράτος στην πράξη ταυτίζονταν. Όχι πως άλλαξαν πολλά, αλλά σίγουρα κάποια πράγματα ήταν διαφορετικά. Ήταν -πως να το πω- σαν να κυβερνούσε η Χρυσή Αυγή…
Ευχαριστώ πολύ όλους τους Συντρόφους για τα σχόλιά τους. mitsos175.

9 Ιουλίου 2017 στις 3:12 μ.μ.

Στην 5η Ολομέλεια Γενάρης 1949 στο κλείσιμο ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ανέφερε την Επερχόμενη Επανάσταση σαν Σοσιαλιστική με Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Ξεκίνησε η επίπονη προσπάθεια διόρθωσης του προγράματος του Κόμματος. Οπως και έγινε το 1953. Δυστυχώς το 1955 τους Υποχρεώσανε απο το ΚΚΣΕ ...ΧΡΟΥΤΣΟΦ.... να το πάρει πίσω λόγω Δικτακτορίας του Προλεταριάτου. 2ος Τόμος 1949 1968 Σελ.318 ο Σχετικός διάλογος με Τσβιγκούλιν Στεπάνοφ.

9 Ιουλίου 2017 στις 9:39 μ.μ.

Μήτσος. Εγω μιλάω πεντακάθαρα. Η ...ΕΔΑ... ήταν Οπορτουνιστικό δημιούργημα απο την στιγμή που ήταν Πολιτικό Μέτωπο. Αντικομμουνιστές ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ ΗΛΙΟΥ κ.α της Ηγεσίας. Οτι υπήρχαν εκει Εγκλωβισμένοι Κομμουνιστές το γνωρίζω. Και η ΑΛΕΚΑ εκεί ήταν. Αυτό όμως δεν αλλάζει τον Χαραχτήρα της και τον Ρόλο που έπαιξε. Εγω δεν βγάζω λάδι κανέναν. Δολοφονούσε Ασύστολα το Αστικό δολοφονικό κράτος σε όλες του τις μορφές. Το σχήμα δεξιά αριστερά κατέστρεψε τον λαό και αυτό συνεχίζεται μέχρι τώρα. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ καλή ώρα. ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ Μήτσο. Και κάτι ακόμα. Ο ΛΕΝΙΝ μετά την Αποτυχημένη Επανάσταση του 1905 διατήρησε την ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ δεν έφτιαξε κανένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ μαζί τους δεν μπήκε ποτέ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΕΝΗΣΗ Κερένσκι και την Ανέτρεψε. Συμπέρασμα Μήτσο. Η Καλύτερη τιμή στον λαό που σφαγιάστηκε είναι η Εξαγωγή Συμπερασμάτων. Και εμεις μετά το 1991 το έχουμε κάνει. Οταν τρεις φορές τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ χρησιμοποιήθηκαν σαν όχημα για την διάλυση του ΚΚΕ με Συγχωρείς αλλά δεν υπάρχει λάθος....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger