Home » , » Απύθμενη υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ - Ι. Μάνδρου: φερέφωνο της εξουσιαστικής δικαστικής κάστας (Βίντεο)

Απύθμενη υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ - Ι. Μάνδρου: φερέφωνο της εξουσιαστικής δικαστικής κάστας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 | 9:11 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο τα δελτία ειδήσεων του Αλφα και του Σκάι παρουσίασαν την δικαστική απόφαση που απορρίπτει την αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή.

Στην τηλεόραση του Αλαφούζου μάλιστα η κυρία «νερό, φως τηλέφωνο» -όπως χαρακτηριζόταν στο παρελθόν η Ιωάννα Μάνδρου, όταν εργαζόταν ταυτόχρονα στα γραφεία τύπου της ΕΥΔΑΠ, της ΔΕΗ και του ΟΤΕ- ανέλαβε να ξεράσει τα εμέσματα της στοχεύοντας τους αλληλέγγυους που αντέδρασαν στο δικαστήριο μετά την ανακοίνωση της απόφασης, και να μεταβληθεί σε φερέφωνο της εξουσιαστικής δικαστικής κάστας λέγοντας μεταξύ άλλων: «Στις δημοκρατίες τα δικαστήρια αποφασίζουν για την ενοχή και την αθωότητα ενός ανθρώπου. Αν κάνουν λάθος μπορεί ο καθένας μας να ασκήσει κριτική στην δικαστική απόφαση, αλλά μόνο οι δικαστές γνωρίζουν τα πραγματικά περιστατικά, και την δικογραφία. Σε καμιά περίπτωση η αντίδραση δεν μπορεί να είναι μπουκάλια και το σύνθημα "ΕςΕς μπάτσοι δικαστές"».

Να μην περάσουμε απαρατήρητο το γεγονός της απύθμενης υποκρισίας του κυβερνητικού κόμματος που διατηρεί αμετάβλητο τον τρομονόμο και όμως βγάζει ανακοινώσεις για την καταδικαστική απόφαση, ενώ εύστοχη είναι η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ που αναφέρει:   

«Η προκλητική επιμονή των δικαστηρίων στην άδικη φυλάκιση της Ηριάννας Β.Λ. και του Περικλή Μ. χωρίς κανένα σοβαρό αποδεικτικό στοιχείο, μετά και τη σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας, που απορρίπτει για δεύτερη φορά τις αιτήσεις αναστολής τους, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Τεράστιες ευθύνες έχει η κυβέρνηση που διατηρεί άθικτο και εμπλουτίζει συνεχώς, το κατασταλτικό νομοθετικό πλαίσιο των προηγούμενων κυβερνήσεων, πάνω στο οποίο στηρίζονται τέτοιες αυταρχικές αποφάσεις.

Το ΚΚΕ το επόμενο διάστημα θα πάρει πρωτοβουλίες, για την ανάδειξη αυτού του ζητήματος και την αλλαγή του συγκεκριμένου νομοθετικού πλαισίου». 



Την ίδια στιγμή οι χρήστες του teitter αποτυπώνουν γραπτά την οργή και αγανάκτησή τους γι' αυτή την τρομοκρατική δικαστική απόφαση:








Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger