Home » , » Αυτογελοιοποιούνται οι δημοσιογράφοι του "κομιστή"

Αυτογελοιοποιούνται οι δημοσιογράφοι του "κομιστή"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 | 9:10 π.μ.


Αν θεωρήσει κανείς βάσιμο το ρεπορτάζ που έχει σήμερα η ιστοσελίδα του πάμπτωχου εκδότη -σύμφωνα με την ελληνική δικαιοσύνη- Θέμου Αναστασιάδη, θα πρέπει να συμπεράνει ότι το υπουργείο προστασίας του συστήματος, αν θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα αστυνόμευσης στην Αθήνα, αυτό οφείλεται στις ακτιβιστικές δράσεις του "Ρουβίκωνα". 

Πέρα απ' το αν ισχύουν ή όχι τα στοιχεία που παραθέτει το δημοσίευμα, προφανώς οι συντάκτες του δεν αντιλαμβάνονται ότι γελοιοποιούνται εξ αιτίας του αντιπολιτευτικού τους οίστρου.
Και ο λόγος είναι απλώς.
Καθημερινά μας "βομβαρδίζουν" -συμπλέοντας απόλυτα με τον Κ. Μητσοτάκη- με άρθρα που στιγματίζουν και καταγγέλλουν την "ανοχή" που υποτίθεται ότι δείχνει η κυβέρνηση απέναντι σ' αυτή την αναρχική ομάδα.
Τώρα μας γράφουν ότι βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας των σωμάτων καταστολής είναι να "κυνηγήσουν" τον "Ρουβίκωνα" χρησιμοποιώντας "1000 αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες και πόστα με αποτέλεσμα – λένε οι μάχιμοι αστυνομικοί – οι ληστές, οι διαρρήκτες, οι διακινητές ναρκωτικών και συμμορίες αλλοδαπών και Ρομά, να αλωνίζουν στην ουσία ανενόχλητοι..."!

Τελικά ας αποφασίσουν οι δημοσιογράφοι που σιτίζονται από τα ταμεία του "κομιστή": Η κυβέρνηση δείχνει "ανοχή" στον "Ρουβίκωνα" ή τον "κυνηγάει; Ολίγον έγκυος δεν γίνεται.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger