Home » , » Διώτης και Παπαγγελόπουλος "κουκούλωσαν" την δολοφονία Τσαλικίδη - Ήταν δολοφονία, δεν ήταν αυτοκτονία, το σημερινό εισαγγελικό πόρισμα.

Διώτης και Παπαγγελόπουλος "κουκούλωσαν" την δολοφονία Τσαλικίδη - Ήταν δολοφονία, δεν ήταν αυτοκτονία, το σημερινό εισαγγελικό πόρισμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 | 9:14 μ.μ.

Μετά την σημερινή εξέλιξη επαναφέρουμε τον ίδιο ακριβώς τίτλο που είχαμε σε ανάρτησή μας στις 17 Νοέμβρη 2017, συμπληρωμένο με την σημερινή δικαστική εξέλιξη.

Όπως μας λέει, λοιπόν, η σημερινή ειδησεογραφία η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, άσκησε κακουργηματική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ' αγνώστων  για την υπόθεση του θανάτου του πρώην στελέχους της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη.

Και εδώ οι υπεύθυνοι του κουκουλώματος αυτής της δολοφονίας  έχουν ονοματεπώνυμο. Είναι οι δικαστές που έβγαλαν το κατηγορηματικό συμπέρασμα ότι ο θάνατος του σχεδιαστή Δικτύου και διευθυντή Τεχνολογίας της VODAFONE ήταν αυτοκτονία και δεν συνδέονταν με το σκάνδαλο των υποκλοπών, βάζοντας την υπόθεση Τσαλικίδη στο αρχείο.

Χρειάστηκε ο πολύχρονος αγώνας των συγγενών του νεκρού που απ’ την πρώτη στιγμή μίλησαν για δολοφονία του δικούς τους ανθρώπου, κάτι που είχε σαν συνέπεια την καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ),  καθώς έκρινε ότι οι ελληνικές αρχές δεν διενήργησαν επαρκή έρευνα, σ' αυτή την υπόθεση. Κι αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο.

Για τον ρόλο που έπαιξαν σ' αυτή την υπόθεση, Διώτης και Παπαγγελόπουλος, καθώς για τις σκοπιμότητες που επέβαλλαν αυτή την συμπεριφορά τους διαβάστε την σχετική αναλυτική μας ανάρτηση
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger