Home » , » Φασίστες απειλούν με εκτελέσεις

Φασίστες απειλούν με εκτελέσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 | 9:15 μ.μ.

Πιθανόν η όλη υπόθεση να είναι γελοία και να μην αξίζει καμιά δημοσιοποίηση. Ισως όμως, πέρα από το φαιδρό του πράγματος, να υπάρχει κάτι άλλο που προς το παρόν δεν μπορούμε να εντοπίσουμε, οπότε ας κάνουμε μια τηλεγραφική αναφορά. 

Οπως, λοιπόν, μας πληροφορεί με ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης μας, στο facebook υπάρχει μια ιστοσελίδα που παρουσιάζεται να εκφράζει μια ακροδεξιά κίνηση.
Σε βίντεο που υπάρχουν εκεί, τα μέλη της κατονομάζονται και αυτοί που βγαίνουν με το όνομα και το πρόσωπο τους γράφουν και λένε ανοιχτά ότι "απειλούμε με εκτελέσεις τους πράκτορες και τους προδότες συνεργούς των". Και κατονομάζουν όσους έχουν "υποψήφιους για εκτέλεση" εντοπίζοντας τους "στους τοπικούς φορείς που τροφοδοτούν το λαθρομεταναστευτικό καθώς και όσα μέλη ΜΚΟ πράττουν αναλόγως". Επικαλούνται μάλιστα το άρθρο 120 του Συντάγματος για να μας πουν ότι "αφού η χώρα είναι υπό κατοχή" οι "εκτελέσεις" που θα κάνουν είναι νόμιμες.

Ανεξάρτητα αν πρόκειται για σαλταρισμένα άτομα ή όχι μας δημιουργείται μια απορία. Οταν το μέλος του "Ρουβίκωνα" Γιώργος Καλαϊτζίδης έκανε μια σκωπτική κατά βάση ανάρτηση στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Τον ΣΚΑΪ θα τον κάψουμε. Σήμερα, αύριο, σε δέκα χρόνια, δεν ξέρω. Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν Ινδιάνοι γύρω από τα αποκαΐδια του», έγινε ένας ψιλοχαμός. Μπάτσοι και δικαστές επιστρατεύτηκαν εν ριπή οφθαλμού ενάντια σ' αυτόν τον αναρχικό.

Τώρα που φασίστες απειλούν δημόσια με εκτελέσεις είναι ... απλώς Κυριακή;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger