Home » , » "Επίθεση" και "ντου" του "Ρουβίκωνα" στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη, "ανακάλυψε" ο "Ελεύθερος Τύπος"

"Επίθεση" και "ντου" του "Ρουβίκωνα" στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη, "ανακάλυψε" ο "Ελεύθερος Τύπος"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 | 8:04 μ.μ.

Δεν είναι εντυπωσιακό ότι ορισμένα ΜΜΕ χάνουν την όποια σοβαρότητα τους είχε απομείνει προβάλλοντας σαν "έκτακτη είδηση" κάποια τρυκάκια που έριξε μια αναρχική συλλογικότητα;
Να χαρακτηρίζουν "επίθεση" και να την αποδίδουν σε "επίδειξη ισχύος προς την ελληνική αστυνομία" μια ενέργεια μελών της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά το να πετάξουν κάποια φέιγ βολάν με συνθήματα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου είναι το σπίτι του Αμερικανού πρέσβη;

Πάντως ο συντάκτης του "Ελεύθερου Τύπου" που παρουσίασε μ' αυτόν τον τρόπο το γεγονός αδικείται. Το ταλέντο του είναι να γίνει συγγραφέας βιβλίων φαντασίας και είναι κρίμα που το αφήνει αναξιοποίητο.

Σε κείμενο της που ανέβασε στο indymedia. η αναρχική ομάδα, κάνει εκτεταμένη αναφορά στην ιμπεριαλιστική πολιτική που ασκούν οι ΗΠΑ, και στην διαχρονική υποτέλεια των ελληνικών κυβερνήσεων προς αυτή την υπερδύναμη.
Παράλληλα, ο "Ρουβίκωνας", στο κείμενο του, εκφράζει την αλληλεγγύη του στους φυλακισμένους στις ΗΠΑ, που αυτό τον καιρό αγωνίζονται εναντίον ενός "σωφρονιστικού σύστημα" που αποτελεί την ονείρωξη κάθε φασίστα στην Ελλάδα και τον κόσμο για τις εξοντωτικές ποινές και τις μεσαιωνικές συνθήκες διαβίωσης των φυλακισμένων. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger