Home » , » ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Διαφημίζουν την ξεφτίλα τους

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Διαφημίζουν την ξεφτίλα τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 | 11:06 μ.μ.

Ελάχιστες μέρες έχουν περάσει από τότε που έδινε τα εύσημα του ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς στον Ισραηλινό ομόλογο του για τον «ειρηνοποιό χαρακτήρα» του σιωνιστικού κράτους.

"Αγαπάει την ειρήνη" σύμφωνα με τον Κοτζιά ένα κράτος που από τον Μάρτη μέχρι σήμερα έχει δολοφονήσει 178 Παλαιστίνιους, συνήθως γυναικόπαιδα.

Καπάκι σήμερα έρχεται ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος και με μια ανάρτησή του στο twitter "καμαρώνει" γιατί στελέχη του Ειδικού Τμήματος Αλεξιπτωτιστών, των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων συνεκπαιδεύονται με ανάλογο τμήμα των Ισραηλινών Ειδικών Δυνάμεων.

Η είδηση που παραθέτει μάλιστα μας γνωστοποιεί ότι  "το τμήμα του «ΕΤΑ» αντάλλασε τεχνογνωσία για τις ειδικές επιχειρήσεις με τους συναδέλφους τους από το Ισραήλ και πήρε μια ακόμη γεύση προηγμένων αντικειμένων τα οποία βοηθούν ακόμη περισσότερο στην αποστολή τους....".

Οπως δεν υπάρχουν λέξεις να περιγραφεί το εγκληματικό έργο που κάνουν τα κτήνη του σιωνιστικού καθεστώτος του Τελ Αβίβ δίνοντας εντολή να δολοφονούνται εκατοντάδες άμαχοι, να ισοπεδώνονται περιοχές, να επικρατεί στην περιοχή της Γάζας ο θάνατος και ο όλεθρος, έτσι και δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσεις την αγανάκτησή σου για την στάση του ελληνικού κράτους που συνεργάζεται τόσο αρμονικά με ένα κράτος -τρομοκράτη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger