Home » , » Απάντηση σ' αυτούς που μιλάνε για χαλιφάτο χριστοταλιμπάν.

Απάντηση σ' αυτούς που μιλάνε για χαλιφάτο χριστοταλιμπάν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 | 7:14 μ.μ.

Οχι, η συγκεκριμένη απόφαση δεν εκδόθηκε σε κάποιο χαλιφάτο χριστοταλιμπάν.
Την πήρε η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 24 Γενάρη και φέρει την υπογραφή του αρχηγού του Π.Σ αντιστράτηγου Βασίλειου Ματθαιόπουλου. Με τον πιο επίσημο τρόπο λοιπόν, μαθαίνουμε ότι η θεία παρέμβαση, μέσω των επί γης εκπροσώπων την θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Τι δουλειά έχει μια θρησκευτική υπηρεσία με παπάδες και αρχιμανδρίτες, στο Πυροσβεστικό σώμα είναι εύκολα αντιληπτό.
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι οι ρασοφόροι έκαναν παρακλήσεις και αγρυπνίες να βρέξει
σε περιοχές που μαστιζόταν από ανομβρία, ευλογούσαν στυλό για να γράψουν καλά στα διαγωνίσματα τους οι μαθητές, ευλογούσαν ιατρικές στολές για να κάνουν επιτυχημένες επεμβάσεις οι γιατροί, να μην υπάρχουν τώρα και παπάδες να προσεύχονται για να σβήσουν οι πυρκαγιές;
Να αφεθεί αναξιοποίητη αυτή η δυνατότητα που αναμφισβήτητα είναι πολύ αποτελεσματική;

Αλλωστε για τις «Για τις πλημμύρες φταίει ο άθεος πρωθυπουργός», όπως είπε ο σεπτός ιεράρχης μας Αμβρόσιος, ενώ οι πυρκαγιές αφήνουν αλώβητους τους χώρους όπου στεγάζεται η χριστιανική πίστη όπως μας διαβεβαιώνει ο "άγιος" Μεσογαίας, Νικόλαος Χατζηνικολάου.

Αν υπάρχουν ακόμα δύσπιστοι και δεν μπορούν να αντιληφθούν πόσο απαραίτητη είναι η δημιουργία θρησκευτικής υπηρεσίας στο Πυροσβεστικό σώμα, ας επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ., για να πληροφορηθούν ότι «η ευεργετική παρουσία της Εκκλησίας στο δύσκολο έργο του αστυνομικού διαπιστώθηκε από πολύ παλιά, από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του Σώματος της Χωροφυλακής (1833)». (Ο δεσπότης Λενής, που ποιμαίνει σήμερα τον Χριστεπώνυμο λαό των Καλαβρύτων, έχει προσωπική εμπειρία και μπορεί να το επιβεβαιώσει).

Για να μην πλατιάζουμε, λοιπόν, να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους επικεφαλής του Π.Σ οι οποίοι πήραν αυτή την πρωτοβουλία η οποία έχει,εκτός των άλλων "στόχο την πνευματική θωράκιση και ενίσχυση του θρησκευτικού συναισθήματος του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος και των μελών των οικογενειών τους μέσω της ψυχικής τόνωσης συμπαράστασης και κοινωνικής προβολής του έργου των πυροσβεστών".
Γίνεται αν δεν είναι πιστός χριστιανός ο πυροσβέστης να ανταποκριθεί με επάρκεια στο έργο του; Δεν γίνεται. Οπότε για την ανύψωση του θρησκευτικού του φρονήματος φροντίζει η ηγεσία του.

Πληροφορικά και για ενημέρωση των αναγνωστών μας, να αναφέρουμε μάλιστα τι αναγράφεται στο ΦΕΚ:

Συστήνεται στο Επιτελείο του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος Γραφείο Θρησκευτικού, υπαγόμενο απευθείας στο συντονιστή υποστήριξης αυτού και έχει τις παρακάτω αρμοδιότητες.


Υ.Γ: Αλήθεια πώς μέχρι τώρα δεν το σκέφτηκε και η Χρυσή Αυγή να κάνει "θρησκευτική υπηρεσία" ώστε να υπάρχουν και οι "ειδικοί" να λένε τα σχετικά εκκλησιαστικά τροπάρια όταν η παρέα Μιχαλολιάκου κάνει αγρυπνίες πάνω στους τάφους των Γερμανών στρατιωτών, θρηνώντας τον Χίτλερ;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger