Home » , , » Ο «γεννήθηκα και θα πεθάνω αντικομμουνιστής», Τ. Μπαλτάκος στο κόμμα του Π. Καμμένου. - Μια απορία.

Ο «γεννήθηκα και θα πεθάνω αντικομμουνιστής», Τ. Μπαλτάκος στο κόμμα του Π. Καμμένου. - Μια απορία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Απριλίου 2019 | 8:10 μ.μ.


"Ψώνισε από σβέρκο" ο πρώην συγκυβερνήτης του Τσίπρα, Πάνος Καμμένος. Αναζητώντας "σωσίβιο" για να αποφύγει το προδιαγραμμένο πολιτικό τέλος του και την εξαφάνισή του από τον πολιτικό χάρτη της χώρας, πίστεψε ότι το βρήκε στο πρόσωπο του Τάκη Μπαλτάκου.

Περιχαρείς, λοιπόν σήμερα, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ μας ανακοίνωσε ότι ένας από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός του θα είναι ο Τάκης Μπαλτάκος.

 Ο «γεννήθηκα και θα πεθάνω αντικομμουνιστής», κατά δήλωσή του, Μπαλτάκος δεν είναι κάποιο τυχαίο πρόσωπο.  Επιστήθιος φίλος για 30 χρόνια του πρώην πρωθυπουργού, Σαμαρά, ήταν ο άνθρωπος που αναλάμβανε όλες τις βρώμικες δουλειές, της κυβέρνησης του Μεσσήνιου πολιτικού.

Δεν θα κάνουμε αναλυτική αναφορά για τις περιπλανήσεις του Μπαλτάκου για να καταλήξει μέχρι να βρει πολιτική στέγη στο πολιτικό μόρφωμα του Καμμένου.
Εκανε ένα κόμμα με τον δικηγόρο Βασίλη Καρπενάρο -ΡΙΖΕΣ το είχε ονομάσει- δεν του βγήκε/ Το πάλεψε με τον Καρατζαφέρη, δεν του κάθισε. Κάποιες επαφές που είχε με τον Φαήλο Κρανιδιώτη προφανώς δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα. Πήγε να κάνει άλλο ένα κόμμα με τον Δημήτρη Καμμένο το έφαγε το σκοτάδι. Και προφανώς την ίδια τύχη θα έχει και η προσπάθεια του να "επιπλεύσει" με τους ΑΝΕΛ.

Εμείς όμως έχουμε μια άλλη απορία. Οταν τον ευεργέτη του και για 30 χρόνια φίλο του Αντώνη Σαμαρά τον χαρακτήρισε «μικρόνοα, φοβισμένο, πούστη» - στο γνωστό βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο ναζί Κασιδιάρης- αν κάποια στιγμή ρθει σε αντιπαράθεση με τον Π. Καμμένο, τι χαρακτηρισμούς θα του αποδώσει;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

17 Απριλίου 2019 στις 7:21 π.μ.

Αυτη η προσχωρηση του κρυφοχρυσαυγητη Μπαλτακου στον Καμμενο δεν ειναι το ιδιαιτερα
σημαντικο οσο πως ο πολιτικος απατεωνας Τσιπρας κρατηθηκε στην κυβερνηση χαρις στο
ακροδεξιο μορφωμα του Καμμενου το οποιο σημερα δεχεται στους κολπους του ενα ακραιο
αντιδραστικο στοιχειο Ο Καμμενος δεν ειναι μονο οτι οπου ναναι ξοφλαει πολιτικα αλλα
και στις καλες μερες ``δοξας`` δεν θαχε αντιρηση να πρασλαβει τον Μπαλτακο στις
ταξεις του Στο δημοκρατικο κοσμο και κυριως στους αριστερους μενει τρανο και αναπα
ντητο το ερωτημα πως ενα πολιτικο σκυβαλο σαν τον Τσιπρα παριστανοντας τον αριστερο και συμπλεοντας με ενα ακροδεξιο στοιχειο καταφερε σχεδον ανωδυνα να κυβερνησει τη χωρα για τεσσαρα ολοκληρα χρονια

18 Απριλίου 2019 στις 8:39 π.μ.

Σωστοτατος melito!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger