Home » , , » "Άνθρωπε αγάπα, στους φασίστες φάπα"...

"Άνθρωπε αγάπα, στους φασίστες φάπα"...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 | 10:53 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ένα σύνθημα λέει πως "ο ρατσισμός θεραπεύεται με ταξίδια και ο φασισμός με διάβασμα". Πολύ σωστά, γι αυτό πρέπει να στέλνουμε τους ρατσιστές στο διάολο, ενώ για τους φασίστες προτείνω να τους κοπανάμε με τα βιβλία της Ιστορίας.

"Επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, φάε ένα φασίστα", λέει ένα άλλο. Όμως αυτοί δεν τρώγονται με τίποτα. "Ναζί κανείς ή άνθρωπος"; Αυτό είναι το δίλημμα, καθώς ο ναζισμός είναι αλλεργικός στους ανθρώπους.

Όμως "ούτε που κατάλαβες πως έγινες φασίστας", αν παρακολουθείς τα αστικά ΜΜΕ. Γιατί "Σπάσαν οι βιτρίνες του καπιταλισμού και πίσω τους φάνηκαν εικόνες φασισμού".

"Ξύλο με λοστάρι τον κάθε Κασιδιάρη κι ένα μεγάλο λάκκο για τον Μιχαλολιάκο". Αν με ρωτήσεις όμως, σύντροφε, θα σου πω ειλικρινά, πως προτιμώ ακόμα και να βλέπω την αηδιαστική φάτσα των χάβγουλων καθημερινά στην TV, από το ύπουλο ξέπλυμα των ναζιστικών εγκλημάτων και την υιοθέτηση της ακροδεξιάς ιδεολογίας από όλα ανεξαιρέτως τα αστικά αποκόμματα και τα πουλημένα ΜΜΕ.

Ο "ΣΦΥΡΙΖΑ αδιάφορα στο φασισμό" μας λέει να τον στηρίξουμε, για να μην έρθουν οι ακροδεξιοί: Μητσοτάκης, Άδωνις, Βορίδης, Πλεύρης και η συμμορία του Μιχαλολιάκου. Ότι δηλαδή οι Συριζαίοι είναι κάτι άλλο; Ας μας απαντήσουν τότε στα εξής:

1) Γιατί φυλακίζονται αθώοι πρόσφυγες και μετανάστες; Γυναικόπαιδα, ηλικιωμένοι και ναυαγοί; Που είναι οι αποδείξεις, για να δικαιολογούν τη φυλάκιση; Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν είναι ναζισμός; Όταν υποπτεύεσαι και κατηγορείς έμμεσα συλλήβδην όλους αυτούς τους απελπισμένους, που διαφέρεις από το Γερμανό ναζί, ο οποίος κατηγορούσε τους Εβραίους; 

2) Όταν οι μπάτσοι μπαίνουν σε ένα καταβολισμό Ρομά και τους ελέγχουν όλους, πιάνουν κατόπιν και τραβολογούν στο τμήμα τους μισούς, για να συλλάβουν τελικά ελάχιστους, που στην απελπισία τους πήραν στην ζούλα  λίγο ρεύμα, μεταξύ αυτών κι ανήλικοι, τι συμβαίνει;
Δεν είναι αυτός διωγμός; Και καλά να πιάσεις κάποιους κακούς. Εδώ όμως έχουμε γενίκευση, τον ορισμό δηλαδή του ρατσισμού.
Τους υποπτεύονται όλους και με αφορμή κάποιες σοβαρές παραβάσεις πιάνουν πολύ περισσότερους για "ψύλλου πήδημα"!

Αν γίνονταν έλεγχος και προσαγωγή κατοίκων από μια ολόκληρη γειτονιά,  σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, δεν είναι πιθανόν, οι μπάτσοι, να έβρισκαν έναν-δυο με παραβατική συμπεριφορά;  
Δεν θα μιλούσαμε τότε για κλίμα τρομοκρατίας; Η ίδια η αντιπολίτευση δεν θα κατηγορούσε την κυβέρνηση;
Επειδή όμως πρόκειται για Ρομά, να τους ταλαιπωρήσουν όλους, "δεν πειράζει"!!! 
Που είναι η Δικαιοσύνη, η Ισότητα;

3) Το χειρότερο όλων, η δικαιολόγηση φόνων με ολοφάνερα ρατσιστικό κίνητρο. Πόσα θύματα, κάποια από αυτά παιδιά, όπως η 13χρονη Γιαννούλα, δολοφονήθηκαν, ενώ οι δολοφόνοι είναι έξω ελεύθεροι; Τι μηνύματα περνάνε;
Για την πραγματική εγκληματικότητα δεν ανησυχεί κανείς;

4) Τι γίνεται με τη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης;
Δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει την ακροδεξιά. Όμως ακόμα μια εκλογική αναμέτρηση θα βρει τους φασίστες να αλωνίζουν ανενόχλητοι.

Σε όλα αυτά δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Οι παππούδες μας τσάκισαν το φασισμό. Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger