Home » , » Ρασπουτάνες της πολιτικής.

Ρασπουτάνες της πολιτικής.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 | 9:49 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Η μάνα του Ρασπούτιν ήταν η Ρασπουτάνα, τεραστίων διαστάσεων Ρωσίδα της Σιβηρίας" ("Μαργαριτάρι" μαθητή σε διαγώνισμα)

Ο μπαμπάς του Ρασπούτιν όμως, είναι Έλληνας! Όχι του Ρώσου καλόγερου, του Έλληνα πολιτικού. Πολλά λέγονται για το νέο Ρασπούτιν, αλλά σίγουρα είναι δυο πράγματα: Το πρώτο υπάρχει σκάνδαλο με τα φάρμακα ό,τι κι αν λένε οι δεξιοί απατεώνες.
Αν είναι μπλεγμένοι κι οι μαφιόζοι του Σύριζα, που πήγαν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις; Τι να πω; Έχω δει πολλά.

Το δεύτερο είναι πως ο βόθρος δεν κάνει αυτοκάθαρση. Αν θέλουμε πραγματική δικαιοσύνη μια είναι η λύση: Λαϊκή Δημοκρατία και γλιτώνουμε κι από Ρασπούτιν, κι από Τσάρους και από τα υπόλοιπα καθάρματα, τις "Ρασπουτάνες" της πολιτικής.

Θα πούμε λοιπόν δυο λόγια για ένα μεγάλο λαμόγιο. Έτσι, για να τιμήσουμε τον "άγιο", προστάτη των απανταχού τσαρλατάνων. Μπορεί η Εκκλησία να μην έκανε τελικά άγιο το Ρασπούτιν, αλλά σίγουρα οι Ρώσοι εθνικιστές το προσπάθησαν.

Ο τύπος ήταν αγράμματος, αλλά πανέξυπνος. Και με ένα "ματζαφλάρι" να! (με το συμπάθιο). Ο Ρασπούτιν ήταν προικισμένος, πράγμα που τον γέμιζε αυτοπεποίθηση. Έλεγε πως η σεξουαλική εξάντληση ήταν το καλύτερο μέσο για να βρεθεί ο πιστός πιο κοντά στον Θεό.
Καλό ακούγεται πάντως. Από νηστεία, προσευχές, κλπ, προτιμότερο. 
Ζούσε από τις δωρεές, λόγω της φήμης πως είχε θεραπευτικές ικανότητες. Όντως το σεξ κάποια πράγματα τα γιατρεύει.
Το 1903 πάει την Πετρούπολη και οι αριστοκράτισσες κάνουν ουρά για να τις... ευλογήσει. "Άξιος! Άξιος!"

Τον ίδιο καιρό η Τσαρική οικογένεια είχε εκτός από τα πολιτικά προβλήματα, τα οικογενειακά. Ο Αλεξέι Νικολάγεβιτς, παιδί του Τσάρου, ήταν αιμοφιλικός. 
Ο Ρασπούτιν κατορθώνει να πείσει τους γονείς πως είναι αναγκαίος για τη θεραπεία του γιου τους. Κατάφερε στο μεταξύ να αποπλανήσει ένα σωρό γυναίκες και, ενώ κάποιοι έλεγαν στο στον Τσάρο, τι γίνονταν, εκείνος τιμωρούσε αυτούς που κατηγορούσαν το Ρασπούτιν ως κομμουνιστές! Διότι ο καλόγερος ήταν απατεώνας, έκφυλος και αλλά πολλά, αλλά Κομμουνιστής δεν ήταν.
Αν ζούσε σήμερα, θα ήταν βουλευτής στη ΝΔ, κι όχι τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι απατεώνες β' κατηγορίας. 

Ο τσάρος τον εξόρισε, αλλά κάτω από την επιμονή της τσαρίνας, τον έφερε πίσω. 
Το 1915 ο πανούργος καλόγερος πείθει τον Τσάρο να φύγει ο ίδιος για το μέτωπο, γιατί τάχα είδε όραμα!
Κι αφού έλειπε ο άντρας του σπιτιού, ο Ρασπούτιν σαν γνήσιο σερνικό παίρνει τη θέση του Τσάρου σε αποφάσεις αλλά και στο κρεβάτι της τσαρίνας!
Λογικό, μόνη η κακομοίρα, ο άντρας της μακριά, ο καλόγερος "γάτα με πέταλα"... Τα υπόλοιπα γνωστά: Αγανάκτηση του κόσμου, απόπειρες δολοφονίας και οι φήμες για την αντοχή του σε δηλητήρια, σφαίρες, πνιγμό και φωτιά... Εδώ που τα λέμε αντοχή σίγουρα είχε. Το να κανονίζεις ένα λόχο αριστοκράτισσες, θέλει προσπάθεια... 

Τελικά οι Κομμουνιστές απάλλαξαν τη Ρωσία από διάφορους σαν τον Ρασπούτιν, μέχρι που βγήκε ο Γκορμπατσόφ και τα έκανε ρόιδο. 

Εκείνο που αξίζει να ειπωθεί είναι πως παρόλο που πολλοί ιερείς σιχαίνονταν (κυρίως ζήλευαν) το Ρασπούτιν, η Εκκλησία τον είχε στα όπα - όπα. Κανείς δεν τον πείραζε, παρά τα όσα έκανε.

Το ξαναλέμε, να το εμπεδώσουν οι θεούσες: Καπιταλισμός σημαίνει σαπίλα. Μόνο Λαϊκή Δημοκρατία για να απαλλαγούμε από καθάρματα. Αλλιώς σκύψε να σε ευλογήσει ο κάθε Ρασπούτιν. Μπλε ή πορτοκαλί... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger