Home » , » Νίκος Μαζιώτης: Ισόβια και 129 χρόνια κάθειρξη για κάποια ντουβάρια που ανατίναξε. Κορκονέας: 13 χρόνια για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 15χρονου παιδιού.

Νίκος Μαζιώτης: Ισόβια και 129 χρόνια κάθειρξη για κάποια ντουβάρια που ανατίναξε. Κορκονέας: 13 χρόνια για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 15χρονου παιδιού.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 30 Ιουλίου 2019 | 7:47 π.μ.

Για να θυμόμαστε:

Εξοντωτικές ποινές στην δίκη του "Επαναστατικού Αγώνα"

Για άλλη μια φορά η αστική δικαιοσύνη έδειξε το ταξικό μίσος της σε όσους βρέθηκαν στα «νύχια» της κατηγορούμενοι ότι αμφισβήτησαν το πολιτικό σύστημα με μη «αποδεκτό τρόπο». Οι ποινές που επιβλήθηκαν στους κατηγορουμένους στη δεύτερη δίκη του Επαναστατικού Αγώνα το αποδεικνύουν.

Νίκος Μαζιώτης: Ισόβια και 129 χρόνια κάθειρξη, συν χρηματική ποινή 20.000 ευρώ.

Πόλα Ρούπα: 11 χρόνια κάθειρξη (για μια σειρά πλημμελήματα).

Αντώνης Σταμπούλος: 13 χρόνια κάθειρξη.

Γιώργος Πετρακάκος: 36 χρόνια κάθειρξη, συν χρηματική ποινή 9.000 ευρώ.

Επαναφέρουμε την ανάρτηση που είχαμε κάνει στις 3 Μάρτη του 2916, επειδή σύντροφος εντόπισε μια παράλειψη σε περασμένο κείμενο μας, στο οποίο σχολιάζαμε την δικαστική απόφαση για τους δολοφόνους του Α. Γρηγορόπουλου.
Σ' αυτό και ενώ συγκρίναμε την δικαστική αντιμετώπιση άλλων αναρχικών, με τους φονιάδες-μπάτσους, μας διέφυγε να αναφερθούμε τις καταδικαστικές αποφάσεις και για τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα. Επανορθώνουμε.
(Δεν είναι να τρελαίνεσαι διαπιστώνοντας ότι ο Ν. Μαζιώτης εισέπραξε Ισόβια και 129 χρόνια κάθειρξη για κάποια ντουβάρια που έριξαν οι εκρηκτικοί μηχανισμοί που είχε τοποθετήσει και οι δολοφόνοι ενός 15χρονου παιδιού, ποινές "χάδι" και να κυκλοφορούν ελεύθεροι;).
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger