Home » , » Αποφυλακίστηκε ο Α. Φλώρος - Κάτω τα χέρια απ' τους λειτουργούς της Θέμιδας "αναρχοάπλυτοι"

Αποφυλακίστηκε ο Α. Φλώρος - Κάτω τα χέρια απ' τους λειτουργούς της Θέμιδας "αναρχοάπλυτοι"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 | 5:06 μ.μ.


Μπορείς να θεωρήσεις και σημαδιακή μέρα την σημερινή.
 Ηταν σαν σήμερα 16 Ιούλη 1946 και στην κυβερνητική εξουσία της χώρας βρισκόταν και πάλι η δεξιά.
Τότε τα δικαστήρια της -έκτακτα στρατοδικεία τα ονόμαζαν- δούλευαν ασταμάτητα καταδικάζοντας σε θάνατο "ανθέλληνες συμμορίτες" με βάση το Γ’ Ψήφισμα «περί εκτάκτων μέτρων ασφαλείας».

Ετσι σαν σήμερα πριν 73 ακριβώς χρόνια, εκτελεστικό απόσπασμα στην Θεσσαλονίκη, δολοφονεί τους Θ. Σαπρανίδη και Γ. Καλέμη καταδικασμένους σε θάνατο γιατί «ήσαν πρώην ελασίται».

Η σημερινή δεξιά κυβέρνηση δεν έχει "αναστήσει" -προς το παρόν τουλάχιστον- τα έκτακτα στρατοδικεία, αλλά επανέφερε την λειτουργία της "ανεξάρτητης και αντικειμενικής δικαιοσύνης" σε εντατικούς ρυθμούς.
Σε κάπως διαφορετική αποστολή.
Σήμερα δεν καταδικάζονται σε θάνατο πολιτικοί της αντίπαλοι αλλά αντιμετωπίζονται με "επιείκεια" πρόσωπα του αστικού συστήματος που είχαν/έχουν εμπλοκές με τους αστικούς νόμους.

Χτες η "δικαιοσύνη" τους απέδωσε πεντακαθαρίδηδες στην κοινωνία όλα τα λαμόγια που είχαν εμπλακεί στο τεράστιο σκάνδαλο της Siemens.

Σήμερα το πενταμελές Εφετείο που εκδικάζει την υπόθεση της Energa, σε δεύτερο βαθμό,  δέχτηκε ομόφωνα την αίτηση αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου, με εγγύηση 50.000 ευρώ. (Ο τύπος αυτός που είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη σαν ο κύριος εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Energa - Hellas Power και για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη).

Και για να μην έχουμε πάλι απαράδεκτους σχολιασμούς από ορισμένα αντικοινωνικά στοιχεία, γι' αυτή την δικαστική απόφαση, να επαναφέρουμε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: Κάτω τα χέρια από τους λειτουργούς της Θέμιδας, "αναρχοάπλυτοι"! 


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Ιουλίου 2019 στις 8:30 μ.μ.

Πολυ ηρεμια και απραξια επικρατει στο στρατοπεδο του Ρουβικωνα
ενω τα συνεφα της κηρυξης του αντιλαικου πολεμου απο τη ΝΔ ολο
και πυκνωνουν Γιατι αυτη η στασιμοτητα?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger