Home » , , » Οταν οι "λειτουργοί της ενημέρωσης" μετατρέπονται σε καφετζούδες

Οταν οι "λειτουργοί της ενημέρωσης" μετατρέπονται σε καφετζούδες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 | 10:19 μ.μ.


Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που είχαμε δημοσιεύσει την ανάρτηση με τίτλο.Απολαυστικός "πόλεμος" Βαξεβάνη -  Κουρτάκη- Προαναγγέλλονται αποκαλύψεις που "θα δημιουργήσουν σεισμό".

Σήμερα δυο βδομαδιάτικες φυλλάδες -"Στο Καρφί" και "Παραπολιτικά"- κυκλοφορούν με ρεπορτάζ, που θα έλεγε κανένας ότι είναι γραμμένα από το ίδιο χέρι και μιλάνε για "συγκλονιστικές αποκαλύψεις" που έρχονται, οι οποίες αφορούν την δράση παραδικαστικού κυκλώματος στο οποίο "φωτογραφίζουν" σαν εμπλεκόμενο μεταξύ άλλων και τον Κώστα Βαξεβάνη.

Την ίδια στιγμή κυκλοφορεί το "Documento" με "καρεδάκι" στην πρώτη σελίδα στο οποίο διαβάζουμε: "Γιάννης Κουρτάκης: Οι επιλεκτικές παρτίδες του εκδότη με εμπλεκόμενους σε υπόθεση ναρκωτικών". (Αργότερα που θα ξεφυλλίσουμε τις Κυριακάτικες εφημερίδες θα αναφέρουμε περισσότερα).

Η πρώτη παρατήρησή μας είναι ότι τα δημοσιεύματα σε "Καρφί" και "Παραπολιτικά" είναι εντελώς νεφελώδη, πέρα από ανυπόγραφα. Κάνουν λόγο ότι μετά από "επώνυμες αναφορές" οι εισαγγελείς ερευνούν τα "ίχνη παραδικαστικού κυκλώματος που δρούσε επί των ημερών της διακυβέρνησης Τσίπρα"....  "Τα όσα ακούγονται προκαλούν ανατριχίλα. Το παραδικαστικό κύκλωμα ήταν αδίστακτο. Δεν υπολόγιζε τίποτα και κανέναν".

Γενικά υπάρχει ένα Φωσκολικό σενάριο που παρουσιάζει την εμπλοκή ξένων μυστικών υπηρεσιών στην "αποκάλυψη" του φερόμενου "παραδικαστικού κυκλώματος" στο οποίο παρουσιάζεται να εμπλέκεται κάποιος "υπουργός", δικαστές εκδότες και δημοσιογράφοι.

Πέρα, όμως, από κάποιες εκτιμήσεις του τύπου ότι "σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις που θα εκθέσουν ανεπανόρθωτα προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα", στα δημοσιεύματα αυτά δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να τεκμηριώνει τις πολύ σοβαρές καταγγελίες για δράση παραδικαστικής ομάδας.

Υ.Γ: Οποιοσδήποτε ιστότοπος που "σέβεται τον εαυτό του" τέτοιες "μελοντολογίες" δεν θα τις έγραφε. Κι αυτό γιατί πιο βασιμότητα έχουν οι προβλέψεις μιας καφετζούς παρά τα όσα μας λένε οι συγκεκριμένοι "λειτουργοί της ενημέρωσης".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger