Home » , » Η πολιτική Τραμπ καλλιεργεί τον ρατσισμό και δημιουργεί τους μακελάρηδες στην Αμερική

Η πολιτική Τραμπ καλλιεργεί τον ρατσισμό και δημιουργεί τους μακελάρηδες στην Αμερική

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 | 3:21 π.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Τη θανατική ποινή  ζητάει ο Τραμπ για όσους κάνουν μαζικές σφαγές.

Η απορία μου είναι, αν εφαρμοστεί αυτός ο νόμος, τον Αμερικανό Πρόεδρο πως θα τον εκτελέσουν;
Με τους συνηθισμένους τρόπους ή καλύτερα μ' ένα από τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι μακελάρηδες οπαδοί του;

Φανταστείτε οι φασίστες μακελάρηδες που αιματοκύλησαν Ελ Πάσο και Οχάιο  να ήταν μουσουλμάνοι.
Η Μέση Ανατολή τώρα θα είχε γίνει στάχτη από τους βομβαρδισμούς.

Οι παρανοϊκοί φασίστες που σκότωσαν δεκάδες αθώους πολίτες, και ονειρεύονταν βιασμούς, από την πολιτική του Τραμπ εμπνεύστηκαν.

Ποιος έλεγε εναντίον των μεταναστών; Ποιος ήθελε να χτίσει τείχος κατά μήκος ων συνόρων με το Μεξικό και να παρακολουθούμε να χάνονται συνέχεια ανθρώπινες ζωές εκεί;

Ποιος αφήνει να πουλάνε όπλα σε ανισόρροπους;
Ποιος είναι υπεύθυνος για μαζικές σφαγές και επεμβάσεις σε διάφορες χώρες; 

Οπαδοί του Τραμπ ήταν αυτοί που έκαναν τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Μαλάκες; Σίγουρα! Κάθε φασίστας είναι ένας κομπλεξικός βλάκας που τη έχει δει "ανώτερος". Που μισεί ανθρώπους, που δεν του έκαναν τίποτα.

Μπορεί στην Ελλάδα οι σαλταρισμένοι ρατσιστές- ναζιστές να μην έχουν τόσο εύκολη πρόσβαση στα όπλα, όπως στην Αμερική, δεν είναι όπως και πολύ δύσκολο να προμηθευτούν.
Το είδαμε στις δεκάδες φωτογραφίες χρυσαυγιτών, οι οποίοι μάλιστα εκπαιδευόταν και στην σκοποβολή.
(Φωτογραφία που υπάρχει στην δικογραφία της δίκης της ναζιστικής συμμορίας. Πάνω ο Κασιδιάρης και κάτω η κόρη του Μιχαλολιάκου, Ουρανία)..

Δεν θέλω, λοιπόν, να φανταστώ τι θα συμβεί αν κάποιος ντόπιος τρελός θελήσει να μιμηθεί τους ομοϊδεάτες του Αμερικάνους. Εύχομαι να μην συμβεί ποτέ αυτό.

Όλοι αυτοί έχουν μια ιδεολογία. Ο Τραμπ είναι ρατσιστής. Εκπροσωπεί τους ακροδεξιούς της Αμερικής. Βγήκε Πρόεδρος επειδή είχε αντίπαλο την ανεκδιήγητη Χίλαρι και την υποστήριξη που είχε από ισχυρά λόμπι. 

Όταν καλλιεργείται συστηματικά το ρατσιστικό μίσος σε μια χώρα, που ουσιαστικά όλοι σχεδόν είναι μετανάστες και απόγονοι μεταναστών, θα έχουνε τέτοιες επιθέσεις.
Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία μαζική σφαγή στις ΗΠΑ.

Παρόλο που οι χριστιανοί φασίστες σκότωσαν περισσότερους στην Αμερική από ότι οι ισλαμοφασίστες δεν είδαμε να μπαίνει καμιά φασιστική οργάνωση στη λίστα με τους τρομοκράτες. Ούτε φυσικά είδα κανένα στην Αμερική να λέει πως ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία του μίσους και επικίνδυνη. 

Αν θέλουν να σταματήσουν τις επιθέσεις, τις σφαγές, θα πρέπει να χτυπήσουν το ρατσισμό στη ρίζα του. Πως μπορεί όμως να γίνει αυτό όταν ο ρατσισμός γίνεται η επίσημη πολιτική του κράτους. Όταν συκοφαντούνται μειονότητες; 

Αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής του Τραμπ. Και πολλοί Αμερικάνοι το γνωρίζουν γι αυτό εξοργίζονται. Ποιος σιγοντάρει τους φασίστες; Αυτοί που κυβερνάν. 

Όπως εδώ στην Ελλάδα, που οι μπάτσοι άρχισαν να ξεσαλώνουν. Όχι ότι πριν δεν βάραγαν, αλλά τώρα έχουν τις πλάτες της κυβέρνησης ακόμα και όταν πρόκειται για κραυγαλέες περιπτώσεις αυθαιρεσίας. Και ναι μεν οι βλάκες με περικεφαλαία, που ούρλιαζαν στα εθνικιστικά συλλαλητήρια ήπιαν το αμίλητο νερό, αλλά ο εκφασισμός προχωρά. 

Διώξεις αντιπάλων, αστυνομοκρατία, ψέματα, συκοφαντίες, βία, καταστολή. Μέχρι το επόμενο "ράκος" σαν το φονιά Ρουπακιά, η το δολοφόνο Κορκονέα, να σκοτώσει έναν ή περισσότερους αθώους.

Τσακίστε τους φασίστες, όπου τους βρείτε. Θα σωθούν πολλές ζωές έτσι. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Αυγούστου 2019 στις 7:03 π.μ.

Η θανατικη ποινη για τον Τραμπ θα ηταν σωτηρια χιλιαδων αθωων τοσο στις
ΗΠΑ οσο και σε ολοκληρο τον Κοσμο Οι δικαστες στις ΗΠΑ ας φροντισουν για
την ψηφιση και εφαρμογη ενος νομου θανατικης ποινης ακομα και για προεδρους
στην περιπτωση που ειναι ρατσιστες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger