Home » , » Ανάλυση των απόψεων του βουλευτή της Ν.Δ., Κ. Κυριανάκη, περί κομμουνισμού (Βίντεο)

Ανάλυση των απόψεων του βουλευτή της Ν.Δ., Κ. Κυριανάκη, περί κομμουνισμού (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 | 6:05 μ.μ.

Γράφει ο Κώστας Μ.

Σχολιάστηκε αρκετά ο ορισμός που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή το τιτανομέγιστος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης για το τι είναι κομουνισμός.

Μην διαθέτοντας το τεράστιο ιδεολογικό υπόβαθρο του κ. Κυριανάκη, για να μπορέσω να αντιπαρατεθώ στις βαθυστόχαστες απόψεις του, -και ας μου συγχωρεθεί αυτή η αδυναμία- θα αρκεστώ να υπογραμμίσω ότι ακριβώς ταυτόσημες απόψεις με το προβεβλημένο στέλεχος της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη είχε και η χούντα των Συνταγματαρχών.

Προς επίρρωση αυτού του συμπεράσματος, παραθέτω το παρακάτω βιντεάκι όπου υπάρχουν οι απόψεις του κ. Κ. Κυρανάκη και μια σκηνή απ' την γνωστή ταινία "Λούφα και Παραλλαγή" 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Αυγούστου 2019 στις 7:16 μ.μ.

Έχουμε τόσα χρόνια Κομμουνισμό!
"Ο κομμουνισμός δεν είναι δημοκρατία, είναι ολοκληρωτικό καθεστώς" μας είπε ένας νεοφιλελέ ξερόλας.
Δηλαδή το 1967 - 1974, την εποχή που τόσο πολύ νοσταλγούν οι ρουφιάνοι, οι δήμιοι, οι απατεώνες, οι φασίστες, είχαμε κομμουνισμό;
Γιατί δημοκρατία σίγουρα δεν είχαμε και σίγουρα είχαμε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, αν και απίστευτα γελοίο.
Κοιτά να δεις που τότε είχαμε κομμουνισμό και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι!
"Πρέπει να ακούς τα "πρέπει" και να τα ακολουθείς". Συνέχισε το γαλάζιο τούβλο. Τι λες ρε μεγάλε; Σοβαρά; Έχουμε δηλαδή τόσα χρόνια κομμουνισμό; Γιατί όσο θυμάμαι, όλο πρέπει ακούω στη ζωή μου. Δεν ακούμε και τίποτε άλλο.
Έτσι οι νεοδημοκράτες μας βγήκαν "σύντροφοι"! Αφού λένε πως πρέπει να πληρώσουμε τα χαράτσια για τα χρέη που οι ίδιοι έκαναν, πρέπει να πιστεύουμε τα ψέματα που μας αραδιάζουν, πρέπει να υπακούμε και να μην διεκδικούμε, πρέπει να δουλεύουμε νυχθημερόν για ένα κομμάτι ψωμί, πρέπει ακόμα να πεθαίνουμε γι αυτούς σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους... Α ρε Λιάνα και σε παρεξήγησα! Συντρόφισσα είναι η Ντόρα! Ανακουφίστηκα.
Αμ οι παπάδες που μας έχουν ταράξει στα "πρέπει" δεν είναι κομμουνιστές; Το μούσι που αφήνουν είναι για να μοιάσουν στο Μαρξ; Ναι αλλά ρίξτε και λίγο κόκκινο στο ράσο να σας αναγνωρίζουμε. Γιατί σας περνάμε για κάτι ομοφοβικούς ρατσιστές, κάτι κομπλεξάρες, που με τις απαγορεύσεις και τα "πρέπει" μας έχουν αλλάξει κυριολεκτικά την πίστη.
Στον κομμουνισμό, συνέχισε ο πρύτανης της κουταμάρας, «πρέπει να είσαι ο ίδιος, να έχεις ταβάνι». Τώρα τον έχασα. Πως το εννοεί; Εγώ ίδιος είμαι και στον καπιταλισμό. Μόνο που στον καπιταλισμό, δεν έχω δουλειά, λεφτά, σπίτι, περίθαλψη, ασφάλεια, δεν έχω τίποτα.
Κι αυτό με το ταβάνι τι είναι; Που έχει φτάσει η βλακεία του; Πέρασε το ταβάνι, τα σύνεφα και προχωρά στο διάστημα.
Ίσως ταβάνι να εννοεί τη στέγη. Εδώ πράγματι διαφέρει ο κομμουνισμός από την εποχή των Μνημονίων, που θα μας πετάξουν έξω από τα σπίτια μας.
Δεν θα του πω τι είναι ο κομμουνισμός, δεν υπάρχει λόγος. Ελπίζω να μας πει την επόμενη φορά, ως ο πλέον ειδικός, τι είναι ο... αυνανισμός!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger