Home » , » Θυμός, οργή, αλλά και απόφαση να παλέψουμε για να αναστραφεί η σημερινή κατάσταση.

Θυμός, οργή, αλλά και απόφαση να παλέψουμε για να αναστραφεί η σημερινή κατάσταση.

Από giorgis , Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 | 7:51 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Δεν επιδέχεται καμιάς αμφιβολίας, το γεγονός ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ., θα στελεχώσει όλο τον κρατικό μηχανισμό με πρόσωπα, που πέρα της ακραίας δεξιάς "νομιμοφροσύνης" τους, έχουν και να επιδείξουν ένα παρελθόν γεμάτο "σκιές".
Οπως επί Σύριζα λειτούργησε η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για να αποκαθαρθούν μια σειρά πρόσωπα του παλιού διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, ειδικά ΠΑΣΟκικής προέλευσης, αυτό ακριβώς, σε δεξιά έκδοση, παρακολουθούμε και στις μέρες μας.
Να αναγορεύεται π.χ η Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόσωπο "διεθνούς κύρους", και να βγαίνουν στο προσκήνιο άτομα σαν την Αννα Παναγιωταρέα, η οποία έχει μια διαδρομή που δεν θα έπρεπε να την κολακεύει.
Σύμφωνα πάντα με την νεοδημοκρατική "λογική", πρέπει να "αξιοποιηθούν" και πρόσωπα τα οποία έχουν υμνήσει το έργο της "εθνοσωτήριου επαναστάσεως"

Από την άλλη πάλι, δεν διστάζουν, να εμπορευματοποιούν το σπίτι που έμεινε ο Αρης Βελουχιώτης στην Γαύδο και να βάζουν μπρος για να ξεπουλήσουν την ΔΕΗ, καθώς και να σκέπτονται πώς θα νομιμοποιήσουν και θα θεσμοθετήσουν την ρουφιανιά.   

Την ίδια στιγμή οι μπάτσοι κατασκευάζουν επιβαρυντικά στοιχεία και οι δικαστές δικάζουν, όσους θεωρούν πολιτικούς τους αντιπάλους, αποφυλακίζουν "δικούς" τους εγκληματίες" και προτίθενται να καταργήσουν το πανεπιστημιακό άσυλο.

Στα παραπάνω προσθέστε ότι προσλαμβάνουν μιλιούνια νέους μπάτσους οι οποίοι θα "διαθέτουν βαρύ οπλισμό, αλεξίσφαιρα γιλέκα, νυχτερινές διόπτρες, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, δακρυγόνα, και θα βρίσκονται σε κάθε καίριο σημείο της πρωτεύουσας" για να έχετε μια εικόνα για την ζοφερή πραγματικότητα που έχουμε μπροστά μας.

Και το πιο θλιβερό απ' όλα είναι η απουσία ενός μαχητικού, ταξικού κινήματος.

Θυμός, οργή, αλλά και απόφαση να παλέψουμε για να αναστραφεί η σημερινή κατάσταση.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger