Home » , » Απορίες, απορίες...

Απορίες, απορίες...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019 | 10:17 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Άδωνις Μπουμπούκος Γεωργιάδης, όταν ήταν νέος κηφήνας στη ΝΔ (μεταγραφή από το ΛΑΟΣ) είχε πολλές απορίες. Κάποιες από αυτές ήταν εύλογες. Όπως αυτή που είχε για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.
Τότε λοιπόν ο Μπουμπούκος ρώταγε συνεχώς, όχι για να ικανοποιήσει απλά την περιέργεια του, αλλά να μαθαίνει τα κόλπα της δουλειάς. Εύγε νέε μου! Να ρε πως προκόβουν. 

Ο Άδωνις λοιπόν, αν και ακροδεξιός, δεν πανηγύριζε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Γιατί βρε αγόρι μου; Δεν σου σηκώνονταν η εθνική υπερηφάνεια με το βλέπεις το σώου στην Αθήνα κάτω από την Ακρόπολη;
Ρώταγε συνέχεια "που πήγαν τα λεφτά". Ποια λεφτά; Μια τρύπα να! (με το συμπάθιο). 500.000.000,00 όχι αστεία. Ρωτούσε ο μικρός αθώος κι άβγαλτος τους υπουργούς το 2013 πως έγινε τόσο μεγάλη τρύπα. Να το έκαναν τυφλοπόντικες; Μπα, αυτοί είναι τόσοι δα. Πού πήγαν, που ξοδευτήκαν αυτά τα ποσά; Έλα ντε, που να πήγαν, για πες μας έμαθες;

Αλλά είχε κι άλλη απορία: Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ τα έσοδα και τα έξοδα. Αυτό μπορώ να στο πω εγώ: Για να μην κουραζόμαστε με βαρετούς αριθμούς, μας έστειλαν το υπόλοιπο με τα Μνημόνια. 
Έβαλαν και κάτι άλλες λαμογιές μέσα, τους τόκους, το φιλοδώρημα... Έτσι μας ήρθε ντουβρουτζάς.
Χάσαμε το μισό μισθό, αλλά κάναμε κάτι Ολυμπιακούς μούρλια. "Γιατί η Γιάννα δρούσε ανεξέλικτα". Αν μιλούσε για τότε που χόρευε μόνη της, είχε βάλει πολύ πατσουλί και δεν την πλησίαζε κανείς. Ούτε κουνούπι, ψόφαγε στα 100 μέτρα.

Είπε τέλος πως το 2000 ξοδεύτηκαν 2.000.000.000 δραχμές για δεξιώσεις και νοικιασμένα αμάξια. Καλέ Γιάννα μου σε κορόιδεψαν. Με δυο δις σου νοίκιασαν αμάξια; Με τόσα αγοράζεις και το εργοστάσιο που τα φτιάχνει. Αλλά η Γιάννα είναι large. Ξοδεύει. Τα χρήματα των άλλων. Ποτέ δεν έμαθαν - έσκουζε ο Γεωργιάδης- πόσοι δούλευαν μαζί με τη Γιάννα, τι είδους δουλειά έκαναν, και πόσα έπαιρναν.
Αχ αυτή η αδήλωτη εργασία, μάστιγα σωστή. Πες μας τώρα πως παραβιάζονταν και το ωράριο να πάμε να συμπαρασταθούμε στη Γιάννα. Το πιο ωραίο τότε, μέσα σ αυτό το κλίμα, ήταν οι εθελοντές! .

Έχω όμως κι εγώ απορίες. Απορία πρώτη. Γιατί δεν επαναλαμβάνει τις ερωτήσεις του, εκείνες τις απορίες που είχε το 2013; Γιατί τελικά ο Άδωνης φαίνεται έψαξε και έμαθε. Γι αυτό τώρα δε μιλά καθόλου. Ξέρει και που πάνε τα λεφτά και πόσα είναι.

Έχω όμως και άλλη μια απορία κάπως άσχετη: Για τις Πρέσπες έχει την ίδια γνώμη που είχε πριν τις εκλογές; Να μην ξεχνάμε και τη μεγαλύτερη ήττα των εθνικιστών στη νεότερη ιστορία μας. Το πως τους γλέντησαν οι πατριδοκάπηλοι.
Τη ζαχαρώνει τη Συμφωνία, τη λιγουρεύεται; Βλέπετε πως τα ενδιαφέροντα τους αλλάζουν με το αν κυβερνάνε ή όχι. Αν κυβερνάνε αυτοί, είναι επιτυχία. Αν όχι, είναι σκάνδαλο, προδοσία αναλόγως.
Τα λαμόγια αυτό το γνωρίζουν, να δούμε πότε θα το καταλάβει ο κόσμος. 

Μια μήνυση στον Κοτζιά για προδοσία θα τη βάλουν τώρα στον πισινό τους; Γιατί, αν δικαστεί ο πρώην ΥΠΕΞ για τις Πρέσπες, δεν θα είναι μόνος του. Θα πρέπει να πάει μαζί κι η κυβέρνηση της ΝΔ.

Κατά τα άλλα φταίει ο Πολάκης που δήθεν παραβίασε την ιδιωτική ζωή του Στουρνάρα και έθιξε τον κολλητό του Αδωνη, Πουλή.
 Ο Πολάκης πάει κατηγορούμενος γιατί δεν αρκέστηκε σε ερωτήσεις, έδωσε απαντήσεις και ξεσκέπασε πολλά δεξιά λαμόγια... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger