Home » , , » Σχολιάζοντας την τοποθέτηση της κ. Α. Γκερέκου, επικεφαλής του ΕΟΤ

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση της κ. Α. Γκερέκου, επικεφαλής του ΕΟΤ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019 | 9:07 μ.μ.

Κάποιοι νομίζουν ότι κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση δημοσιεύοντας γυμνές φωτογραφίες της Γκερέκου από την εποχή που έκανε το μοντέλο στο Playboy, και αισθησιακές σκηνές, από τηλεοπτικές σκηνές που έχει πάρει μέρος.
Αυτό το σκηνικό ονομάζεται κιτρινισμός.

Είναι σκόπιμο όμως να σχολιαστεί, από πολιτικής πλευράς, αυτή η κυβερνητική επιλογή την οποία πληροφορηθήκαμε από δήλωση του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη: «Πρόεδρος του ΕΟΤ αναλαμβάνει η Άντζελα Γκερέκου, της οποίας η εμπειρία και οι γνώσεις πάνω σε θέματα τουρισμού θα συμβάλουν στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου ΕΟΤ, προσαρμοσμένου στις νέες συνθήκες. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη», μας είπε το κυβερνητικό στέλεχος.

Ποια είναι όμως η "εμπειρία και οι γνώσεις" της κ. Γκερέκου; Προφανώς αυτές που απέκτησε σαν υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητα τον Τουρισμό στην κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου, με προϊστάμενο τον Γερουλάνο. (Ξέρετε, αυτόν τον τύπο που έχει διαπρέψει σαν επιχειρηματίας ιχθυοκαλλιεργειών βαφτίζοντας τις τσιπούρες .. βιολογικές).

Και τι μας λένε αυτές οι "εμπειρίες" της νέας προέδρου του ΕΟΤ; Οτι το εργασιακό καθεστώς γαλέρας –με την απασχόληση ξένων «μαθητευόμενων» εργατών με μισθούς πείνας- που επικρατεί στα περισσότερα μεγάλα ξενοδοχεία, ειδικά στις τουριστικές περιοχές, θα συνεχιστεί και με Νεοδημοκρατική σφραγίδα.

Κι αυτό δεν χρειάζεται να το τεκμηριώσουμε περισσότερο παρά παραθέτοντας ένα απόσπασμα από ομιλία που είχε κάνει σε συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, όταν θήτευε σαν υφυπουργός σε ΠΑΣΟΚική κυβέρνηση: «Η τουριστική επιχειρηματικότητα χρειάζεται άμεση στήριξη και αυτό είναι αναμφισβήτητο γεγονός… Όπως βρισκόμαστε δίπλα σας από την πλευρά της Αντιπολίτευσης, έτσι θα βρισκόμαστε δίπλα σας και από την πλευρά της κυβέρνησης», ήταν κάποια από τα λεγόμενα - υποσχέσεις προς τους μεγαλοξενοδόχους της κ. Γκερέκου
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger