Home » , » Ο Θάνος Πλεύρης και τα 15χρονα παιδιά

Ο Θάνος Πλεύρης και τα 15χρονα παιδιά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 | 7:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η αλήθεια πονάει. Κι από ποιον ακούς αλήθεια σύμφωνα με την παροιμία; Από μικρό κι από τρελό. Η αλήθεια επίσης είναι τσακωμένη με τη δεξιά.
Οι νεοφιλελέ ανθρωποφάγοι θέλουν μια δική τους, εικονική, πραγματικότητα, στην οποία τα πάντα είναι όπως τα επιθυμούν: Οι κηφήνες που κάθονται στις καρέκλες δήθεν κόπτονται για το Περιβάλλον, το φαινόμενο του θερμοκηπίου απλά δεν υπάρχει, και ο Πλανήτης δεν καταστρέφεται για το κέρδος, αλλά τα δάση ξαναγίνονται μαγικά, οι ωκεανοί καθαρίζονται μόνοι τους κοκ.

Φυσικά η Πραγματικότητα τους διαψεύδει. Και ποιος είναι ο πλέον κατάλληλος να πει τι συμβαίνει; Ένα παιδί! "Ο βασιλιάς είναι γυμνός"! Το παιδί είπε πρώτο την αλήθεια κι άρχισαν όλοι μετά να γελάνε και να κοροϊδεύουν. Κι ο βασιλιάς; Για να σώσει το θρόνο του, έβαλε τους αυλικούς του, τους κόλακες, τους γελωτοποιούς, να κλείσουν το στόμα του παιδιού!
Να το γελοιοποιήσουν, ώστε να μη δώσουμε σημασία στο ότι είναι ξεβράκωτος.

Δεν θα πω τίποτε άλλο για τη δεκαεξάχρονη Γκρέτα Τούνμπεργκ, που ενδιαφέρεται να σταματήσει η καταστροφή της Γης, η οποία γίνεται συστηματικά εξ αιτίας της πολιτικής και της υποκρισίας των δικών μας γυμνών αυτοκρατόρων.

Θα απαντήσω όμως σε ένα ακροδεξιό καραγκιόζη που πάει γυρεύοντας. Θάνος Πλεύρης  Έχει πει αμέτρητες βλακείες, είπε κι αυτή:


Βέβαια του έχουν ήδη απαντήσει, κατάλληλα αρκετοί χρήστες του twitter:







Κι αυτό είναι ένα μικρό δείγμα από τοποθετήσεις χρηστών του διαδικτύου, για να μην πούμε για τις διαφημίσεις της ΝΔ, ή το ότι τραβολογάτε τα παιδιά με σημαίες στις φιέστες σας, ώστε να μάθουν να φιλάνε από τώρα κατουρημένες ποδιές.

Αμ το άλλο; Η "ευαισθησία" που έχουν ορισμένοι στη ΝΔ για μικρά παιδιά; Γεωργιάδης πχ.

Δεν νομίζουν τα γαλάζια γίδια πως δεν πρέπει να βγαίνουν τέτοια βελάσματα από το στόμα τους; Πως απλά δεν τους παίρνει να λένε τέτοια;
Όχι μόνο γελοιοποιούνται αλλά και φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι είναι πίσω από την καταστροφή του Περιβάλλοντος και τις καταπατήσεις.
Ο φασίστας Πρόεδρος της Βραζιλίας και τα καθάρματα που στελεχώνουν την κυβέρνησή του,  δεν είναι οι μοναδικοί εγκληματίες.

Κι ο Κούλης επειδή ξέρει καλά τι θα γίνει με την πολιτική που ακολουθεί, άδειασε ακόμα μια φορά τους γαλάζιους τυμβωρύχους, άσχετα, αν ωφελήθηκε περισσότερο από όλους από τη σύληση των τάφων των καμένων στο Μάτι.

Τώρα η πυρκαγιά οφείλονταν, όχι στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στο στρατηγό άνεμο και τις καιρικές συνθήκες! Γιατί περιμένει μια από τα ίδια.

Και μια που το φέρε η κουβέντα, πάλι πνίγηκαν σε μια κουταλιά νερό. Και ξέρουμε καλά τι θα γίνει το καλοκαίρι.

Θάνο μου, άι σιχτίρ λοιπόν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger