Home » , » Απίστευτο θράσος μπατσοσυνδικαλιστών

Απίστευτο θράσος μπατσοσυνδικαλιστών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 | 6:50 μ.μ.

Ισως να θυμάστε την απίστευτη δήλωση που έκανε το ένστολο αρχικάθαρμα που ακούει στο όνομα Σταύρος Μπαλάσκας, σύμφωνα με την οποία: "Εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα, η οποία είναι η αστυνομία, η οποία θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια". 
(Μιλάμε για τον μπατσοσυνδικαλιστής που έγινε αποδέκτης μια απ' τις πολύ σπάνιες φορές που οι μπάτσοι "κάνουν καλά την δουλειά" τους).

Αυτός, λοιπόν, ο μπάτσος "αποσύρθηκε" από τους συναδέλφους του, από τα φώτα της δημοσιότητα αφού με τις απίθανες τοποθετήσεις του "έχασε το μέτρο" και έκανε ζημιά στην "εικόνα" που θέλουν να παρουσιάσουν οι υπόλοιποι μπατσοσυνδικαλιστές για τις δυνάμεις καταστολής.

Τον αναπληρώνουν όμως επάξια οι ομόσταυλοι του, οι οποίοι κάνουν παρέλαση από τα καθεστωτικά τηλεοπτικά κανάλια, για να "εξυμνήσουν" το έργο της μπασκηναρίας, αλλά και για να "παραπονεθούν", επειδή κάποιος κόσμος δεν εκτιμάει το δόγμα "νόμος και τάξη" που υπηρετούν.

Ετσι χτες παρουσιάστηκε ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Σταύρος Μαυροειδάκος, στον ΑΝΤ1, για να μας πει ότι η αστυνομία «δεν έχει πρόβλημα», με το ότι οι "αναρχικοί μπορούν να μιλάνε", -λες και χρειαζόταν άδεια από τους μπάτσους για να εκφράζουμε τις απόψεις μας.
Κι εκτός αυτού, έφτασε στο απίστευτο θράσος να προαναγγέλλει ότι η σύνθεση του πληθυσμού που μένει στην περιοχή των Εξαρχείων, θα καθοριστεί σύμφωνα με τα γούστα του!!!:
«Οι θρασύδειλοι αναρχομπαχαλάκηδες να πάρουν το μήνυμα ότι η αστυνομία είναι εδώ και θα είναι για πολύ καιρό εδώ μέχρι να φύγουν αυτοί από την πλατεία», δήλωσε ο απίθανος αυτός τύπος!

Ας μην μιλήσουμε τώρα για τους "θρασύδειλους αναρχομπαχαλάκηδες", σε αντιθέσει προφανώς με τα "παλικάρια" της ΕΛΑΣ, που μπουλουκωδών ξυλοφορτώνουν ανύποπτους πολίτες, συλλαμβάνουν μωρομάνες και παιδάκια, εξαπολύουν άγριο πογκρόμ σε όσους αντιστέκονται στην επιχείρηση εμπορευματοποίησης της περιοχής των Εξαρχείων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το να απαιτεί ο μπατσοσυνδικαλιστής Μαυροειδάκος θαμώνες για δεκαετίες της πλατείας και πιθανόν μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, να εγκαταλείψουν τα στέκια που συχνάζουν είναι κάτι απ' τα ανήκουστα! Είναι από τις φορές που η προκλητικότητα και το θράσος των μπάτσων χτυπάνε ταβάνι.

Εδώ να θυμίσουμε ότι αυτός ο "υπηρέτης του νόμου" είχε καλύψει απόλυτα τους συναδέλφους του οι οποίοι συνέργησαν στην δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, λέγοντας ότι «οι αστυνομικοί έκαναν άριστα τη δουλειά τους ... Δεν κάνουμε συλλήψεις με... τριαντάφυλλα».

Σήμερα πάλι βγήκε στην τηλεόραση του Αλαφούζου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος, (ο γνωστός από την φράση "αυτή είναι η τακτική της αστυνομίας και σ' όποιον αρέσει" μπάτσος), όχι απλώς να εμφανιστεί υπέρμαχος της εκκένωσης καταλήψεων στέγασης προσφύγων και μεταναστών,  αλλά και να εκφράσει την "πικρία" του γιατί δεν "εκτιμάται" το έργο των μπάτσων, από τους επαγγελματίες της περιοχής.

«Χθες και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις για την εκκένωση των καταλήψεων, στην περιοχή της Νεάπολης Εξαρχείων, πήγαν δύο αστυφύλακες να πάρουν έναν καφέ. Και δεν τους πουλούσε καφέ το μαγαζί», μας είπε ο μπατσοσυνδικαλιστής και παρ' ολίγο να βάλει τα κλάματα. Του συμπαραστάθηκε όμως ο έτερος καλεσμένος της εκπομπής, βουλευτής της Ν.Δ., "Μπάμπης ο Σουγιάς" και έτσι απαλείφθηκε κάπως ο πόνος του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger