Home » , » Φασίστες, περαστικά σας. Πάλι γελάσαμε μαζί σας.

Φασίστες, περαστικά σας. Πάλι γελάσαμε μαζί σας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 | 10:06 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κρίμααα! Πολύ κρίμα. Κάποιοι εθνικιστές ισχυρίζονται, πως ο Μπακογιάννης απαγόρευσε συγκέντρωση, που είχαν προγραμματίσει για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το έκανε αυτό στους συμμάχους της η Νέα Δημαγωγία;
Μαζί δεν κατέβαιναν πριν τις εκλογές; Δίπλα - δίπλα με τα εθνίκια. Ένας κρατούσε σάρισα και άλλος την ασπίδα, κι ο τρίτος, ο καλόγερος, κρατούσε την εικόνα. Η αφίσα τους πάντως είχε παιδάκια. Όχι τίποτε άλλο, να το ακούει ο Πλεύρης.

Οι ακροδεξιοί λοιπόν ήθελαν συγκέντρωση. Ε να την κάνουν! Έχουμε ανάγκη να γελάσουμε, να δούμε καρνάβαλους με τον πισινό έξω, να ουρλιάζουν "η Μακεδονία είναι Ελληνική".
Η Νότια. Η Βόρεια είναι άλλων, χωνέψτε το επιτέλους. Δεν είδατε τους νεοδημοκράτες που ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό;

Να την κάνετε τη συγκέντρωση, να δούμε πόσοι θα μαζευτείτε. Μια ντουζίνα; Καμιά δεκαριά; Πέντε φάσκελα; Τρεις κι ο κούκος; Ένας ξεβράκωτος κι ένας Αφρικανός από τη Νάουσα; Κάντε τη! Άμα νομίζετε πως έχετε κόσμο, τολμήστε! Σας προκαλώ.

Τι να κάνετε, ρε γελοίοι; Δε φτάνει που σας γλεντάμε καθημερινά με τις κουταμάρες που λέτε, που σας άδειασε ο Κούλης, (ποιος; ο Κούλης!) τον οποίο εσείς ψηφίσατε και μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας, θέλετε και συγκέντρωση - τρομάρα σας! Κάντε ρε, άμα σας βαστάει!

Εθνικιστές! Γελοίοι! Κότες! Εδώ δεν τολμάνε να κάνουν μια συγκέντρωση και θα έπαιρναν τα Σκόπια! Και μετά την Πόλη! Ου να μου χαθούνε! Οι βλάκες με τις περικεφαλαίες. Τις περικεφαλαίες μόνο να φοράνε, να τους ξεχωρίζουμε από μακριά.

Αμ ο Μπακογιάννης; Άλλος υποκριτής αυτός! Πριν έτρεχε στα συλλαλητήρια με τους συλλαλητήριους ακροδεξιούς αγκαλιά. Για την ψήφο. Μετά τους άδειασε κανονικά.
Χάρη τους κάνει βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση. Γιατί θα είχε πολύ πλάκα να κάνουν άλλη μια αόρατη συγκέντρωση τα φασισταριά. Καινούριο συκώτι θα κάναμε.

Αλλά και τα άλλα τα γαλάζια γίδια που κατέβαιναν πριν; Που κρύφτηκαν τώρα; Που είστε ρεε; Βγείτε να πείτε για τις Πρέσπες. Ότι λέει ο τσοπάνης, βελάζουν τα πρόβατα. Μπεεε! Μυαλό δεν έχουν οι ίδιοι, να σκεφτούν. Είπε ο αρχηγός έτσι, έτσι, είπε γιουβέτσι, γιουβέτσι.

Για ένα ρουσφέτι γελοιοποιήθηκαν, όσο δεν παίρνει. Ευνούχοι, που συνωστίζονται στα γραφεία των κηφήνων και φιλάνε κατουρημένες ποδιές. Δεξιοί! Ασπόνδυλα.
Σκέφτονται άλλοι γι αυτούς. Και μιλάνε. Αυτοί απλά κάνουν την ηχώ. Κομπλεξικοί και δοσίλογοι μια ζωή, τώρα θα αλλάξουν;

Κάντε ρε και συγκεντρώσεις, κάντε και γκάλοπ. Κάντε και δημοψήφισμα, να σας διαολοστείλουμε ξανά.
Βέβαια χαίρομαι, που τους πουλάνε οι αρχηγοί τους. Για να δουν τι είναι πραγματικά: Πιόνια! Λούμπεν. Εντελώς ξεφτιλισμένοι. Τους έχουν γραμμένους.

Αυτοί είναι οι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου; Του Λεωνίδα; Χα!
Του μαυραγορίτη, του Χανς του γκεσταπίτη, μπορεί. Άντε φασίστες, περαστικά σας. Πάλι γελάσαμε μαζί σας. Πάντα τέτοια.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:52 μ.μ.

Ωραιος-τελειος και η τελευταια παραγραφος ηταν το αποκορύφωμα του αρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger